INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Englezii scriu că Gerrard l-ar putea lua cu el pe Ianis în Premier League: „Este pe placul lui Stevie”

Ianis Hagi, spre Premier League?
Ianis Hagi, spre Premier League?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2021 20:20 / Actualizat miercuri, 10 noiembrie 2021 21:02

Steven Gerrard (41 de ani), antrenorul lui Rangers, e favorit să o preia pe Aston Villa. Ianis Hagi (23), mijlocașul ofensiv al scoțienilor, ar putea face și el pasul în Premier League, cred jurnaliștii britanici. 

Englezii de la talkSPORT au întocmit o listă de jucători pe care Gerrard i-ar putea aduce la noua echipă. Printre ei, și Ianis Hagi.

Ianis Hagi, spre Premier League?

„Ianis a avut un impact mare anul trecut, când Rangers a câștigat titlul. S-a ridicat la nivelul numelui legendarului său tată și a contribuit la 15 goluri în 27 de meciuri de campionat. 

Versatilitatea românului este pe placul lui Gerrard, care își dorește astfel de jucători la Villa. Ianis poate juca atât în benzi, cât și în poziție centrală”, notează jurnaliștii britanici.

Conform sursei citate, Gerrard se interesează și de Curtis Jones (20 de ani, mijlocaș central) și Ben Woodburn (22, mijlocaș ofensiv) de la Liverpool, plus Glen Kamara (26, mijlocaș central) și Ryan Kent (24, extremă stânga) de la Rangers.

Ianis Hagi și Tudor Băluță au recunoscut! Pe ce cheltuie cei mai mulți bani: „Am văzut că s-au dat cu un milion de dolari!”
STRANIERI
Ianis Hagi și Tudor Băluță au recunoscut! Pe ce cheltuie cei mai mulți bani: „Am văzut că s-au dat cu un milion de dolari!”

Steven Gerrard, favorit să ajungă în Premier League

Aston Villa este în căutare de antrenor după ce l-a demis săptămâna aceasta pe Dean Smith (50 de ani), care înregistrase 5 eșecuri la rând în Premier League. Steven Gerrard este principala țintă a englezilor.

Aston Villa urmează să le ceară permisiunea scoțienilor de la Rangers pentru a negocia direct cu Gerrard, anunță britanicii de la The Guardian.

Legendă a lui Liverpool mai are contract cu Rangers până în 2024, dar cei de la Villa sunt dispuși să plătească 2.000.000 de euro (clauza de reziliere) pentru a-l aduce pe Gerrard în Premier League.

1titlu a luat Gerrard cu Rangers (2021), primul pentru scoțieni după o pauză de 10 ani

Susținut de un fost coleg

Posibila venire a lui Gerrard pe banca celor de la Villa a fost comentată de fostul său coleg de la Liverpool Jamie Carragher, care este de părere că mutarea pe Villa Park ar fi un pas în față.

„Cred că Aston Villa, ca și club, ar fi o mișcare tare pentru Steven Gerrard. Însă, a luat titlul sezonul trecut în fața lui Celtic și se află într-o poziție minunată să o facă din nou. Cred că, în cazul ideal, ai vrea să rămâi la Rangers până la finalul sezonului și să pleci cu două titluri. 

Cred că, mai devreme sau mai târziu, va exista o șansă mare ca Gerrard să ajungă în Premier League. Dar, din punctul meu de vedere, e o alegere grea. Dacă a fost ofertat de Aston Villa, nu cred că sunt multe job-uri în Premier League de unde să primească o ofertă mai bun de atât. 

Oamenii vorbesc despre Liverpool, dar ar putea să mai urmeze doi sau trei ani cu Jurgen Klopp. Însă nu mai găsești un job mai bun, așa că va fi o decizie grea pentru el”, a declarat Carragher, potrivit Daily Mail.

VIDEO. Ianis Hagi: „Am învățat multe lucruri de la Gerrard”

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Fatih Terim nu renunță la Dennis Man! Galatasaray, propunere pentru Parma

Ianis Hagi și Tudor Băluță au recunoscut! Pe ce cheltuie cei mai mulți bani: „Am văzut că s-au dat cu un milion de dolari!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
klauz
klauz  •  11 Noiembrie 2021, 09:01

Nimeni nu-l vrea pe eanis, un amarat de gol si nici o pasa in 13 etape din minuscula Scottish Premier League, campionatul ciobanilor. Tipul asta literalmente calca pe minge...

klauz
klauz  •  11 Noiembrie 2021, 09:00

Cine este autorul acestui "articol"? De ce nu este semnat? *** nici verificarea informatiei, nici veridicitatea acesteia, ci doar auto-osanalele unui mediocru...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2944926335589436
Ovi Caravan  •  10 Noiembrie 2021, 22:34

Englezii scriu că Gerrard l-ar putea lua cu el pe Ianis în Premier League: „Este pe placul lui Stevie”. Ar fii bine sa mentionati publicatille unde scrie ca Ianis pleaca cu Gerrard la Aston Vila. Deocamdata stirea asta este numai prin ziarele romanesti

Vezi toate comentariile (3)
Comentează