INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

S-au bătut pe un telefon mobil? Ryan Giggs și-a aflat sentința în cazul de violență domestică

Ryan Giggs/ foto Imago Images
Ryan Giggs/ foto Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 01:40 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 09:16

Fostul mijlocaș al lui Manchester United, Ryan Giggs (49 de ani), a fost declarat nevinovat din procesele ce i-au provocat demiterea din postul de selecționer al Țării Galilor. „Mereu a fost nevinovat, s-au rostit multe minciuni la tribunal”, l-a apărat avocatul său.

Ryan Giggs a scăpat basma curată din cele două procese în care era învinuit de violență domestică. A fost nevoie de aproape trei ani pentru ca acuzarea să-și retragă plângerile și tribunalul să-l declare nevinovat pe fostul mijlocaș galez.

 În timpul audierilor preliminare de la al doilea proces, acuzarea și-a exprimat dorința de a abandona cazul, condiții în care judecătorul l-a absolvit de toate acuzațiile de violență domestică. 

Postul de selecționer al Țării Galilor, la care a fost nevoit să renunțe în 2021 și a pierdut și Euro 2020, nu i-l mai dă însă nimeni înapoi. Faptele au avut loc la locuința lui Ryan din Worsley, Greater Manchester, pe 1 noiembrie 2020.

S-au bătut pe un telefon mobil?!

Potrivit acuzării, Giggs și-ar agresat violent logodnica de atunci, Kate Greville, dar și pe sora acesteia, Emma, rănind-o pe prima la cot și la buză. Inculpatul s-a apărat, susținând că totul a fost din cauză că cei doi s-au ciocnit involuntar în timp ce se băteau pentru controlul unui telefon mobil.

Primul proces, deschis în 2022, nu a ajuns încă la niciun verdict, juriul fiind incapabil să se pună de acord asupra culpei antrenorului de 49 de ani. "Mereu a fost nevinovat, s-au rostit foarte multe minciuni la tribunal în tot acest timp. 

Acum, că a scăpat de toate acuzațiile, va merge mai departe și-și va construi viața și cariera ca un bărbat inocent", l-a apărat avocatul său.

Aș vrea să mulțumesc echipei mele de avocați, mamei, copiilor, prietenei mele Zara, la fel ca și prietenilor apropiați, pentru că m-au susținut în toată această perioadă grea 
- Ryan Giggs, antrenor galez

Bayern Munchen, victorie năucitoare în amicalul de astăzi » Era 18-0 la pauză
Bayern
Bayern Munchen, victorie năucitoare în amicalul de astăzi » Era 18-0 la pauză
O superputere face totul pentru Bernardo Silva. Nume celebre propuse la schimb
CITY
O superputere face totul pentru Bernardo Silva. Nume celebre propuse la schimb

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează