INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACCIDENTARE

VIDEO ȘOCANT Ryan Shawcross, accidentare horror în timpul amicalului Stoke City - Leicester: a fost scos de pe teren cu masca de oxigen!

Ryan Shawcross, fundașul celor de la Stoke City, a suferit o accidentare îngrozitoare // Captură The Sun
Ryan Shawcross, fundașul celor de la Stoke City, a suferit o accidentare îngrozitoare // Captură The Sun

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iulie 2019 18:40

Ryan Shawcross, 31 de ani, fundașul celor de la Stoke City, a suferit o accidentare îngrozitoare în timpul amicalului de azi cu Leicester, încheiat 1-2.

În prima repriză a partidei, în timp ce încerca să respingă o minge, piciorul stâng al fotbalistului a rămas blocat în gazon, imaginile surprinse de camerele TV fiind de-a dreptul îngrozitoare.

Shawcross a fost înlocuit imediat, iar medicii care au intervenit pentru a-i acorda îngrijiri medicale l-au scos de pe teren abia după ce i-au aplicat o mască de oxigen. Jucătorii celor două echipe au realizat imediat gravitatea accidentării și au privit cu greu cum fotbalistul lui Stoke City urla de durere.

Pe teren, Leicester, campioana din 2016 ,s-a impus cu 2-1. Albrighton și Tielemans au înscris pentru Leicester, în timp ce Powell a punctat pentru Stoke.

Ryan Shawcross e cunoscut pentru duritatea intervențiilor sale: în 2010, în timpul unui meci cu Arsenal, i-a provocat o accidentare gravă galezului Aaron Ramsey.

Vezi și: Un fost fotbalist din Premier League s-a retras la doar 28 de ani: „Am fost martorul, dar și victima părții urâte a acestui sport”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează