INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

S-a răzgândit! Cum a răspuns Pele când a fost întrebat pe cine apreciază mai mult dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 18:44

Legendarul jucător brazilian Pele a declarat că l-ar prefera pe Lionel Messi dacă ar fi pus să aleagă între jucătorul Barcelonei și Cristiano Ronaldo. 

Afirmația a fost făcută de Pele în cadrul unui interviu acordat SporTV. Triplul campion mondial cu naționala Braziliei și-a motivat alegerea prin faptul că Messi înscrie, creează faze și pasează decisiv.

"Între cei doi îl aleg pe Messi. El înscrie goluri importante, și este de asemenea un jucător care creează și pasează decisiv. În echipa mea aș prefera să îl am pe Messi", a declarat Pele.

Fostul mijlocaș ofensiv al lui Santos s-a arătat dezamăgit că în acest moment sunt doar trei jucători foarte buni în lume, Ronaldo, Messi și Neymar, în timp ce în perioada lui Cruyff sau Beckenbauer, asemenea trei jucători se găseau la o singură echipă: "Astăzi sunt doar trei jucători care se remarcă cu adevărat: Leo Messi, Cristiano Ronaldo și brazilianul nostru, Neymar. Înainte, pe timpul lui Cruyff sau Beckenbauer, erau trei în fiecare echipă".

În vârstă de 77 de ani, Pele este considerat unul dintre cei mai buni jucători din istoria fotbalului. Declarația sa cu privire la faptul că îl preferă pe Messi este surprinzătoare. Nu cu mult timp în urmă, fostul internațional brazilian susținea că, pentru el, cel mai bun jucător este Cristiano Ronaldo.

3
Campionate Mondiale a câștigat Pele cu naționala Braziliei (1958, 1962, 1970)

Surse: sambafoot.comwww.goal.combesoccer.com

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează