INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

video Sadio Mane a recidivat! A avut o altercație cu adversarul direct » Ce i-a făcut fundașului de la Al-Shabab

Sadio Mane s-a încăierat cu Iago Santos. Foto: Captură YouTube @Al-Nassr
Sadio Mane s-a încăierat cu Iago Santos. Foto: Captură YouTube @Al-Nassr

Articol de - Publicat miercuri, 30 august 2023 16:48 / Actualizat miercuri, 30 august 2023 16:55

Sadio Mane (31 de ani) nu-și poate ține nervii în frâu nici la Al-Nassr. În cursul meciului cu Al-Shabab (4-0) a avut o altercație cu adversarul direct, Iago Santos (31), și a trebuit să intervină un asistent pentru a-i despărți. Din cauza temperamentului coleric, el a avut conflicte sezonul trecut, la Bayern, cu antrenorul Julian Nagelsmann și cu coechipierul Leroy Sane (27).

Meciul cu Al-Shabab a fost, miercuri seară, la discreția lui Al-Nassr: 4-0. Cu toate astea, nervii n-au lipsit. La puțin timp după ce a marcat pentru 3-0, în finalul primei reprize, Sadio Mane a făcut o criză de nervi. Se pare că senegalezul s-a simțit provocat de adversarul direct, Iago Santos, și a sărit să-l pună la punct.

Rapid și-a băgat în ceață fanii cu ultima mutare! Abia transferat, fotbalistul a fost cedat la alt club din Superligă: „Demn de Dosarele X! Amatorism jenant”
RAPID
Rapid și-a băgat în ceață fanii cu ultima mutare! Abia transferat, fotbalistul a fost cedat la alt club din Superligă: „Demn de Dosarele X! Amatorism jenant”

Sadio Mane s-a încăierat cu Iago Santos

L-a împins, acesta i-a răspuns cu aceeași monedă, iar ceea ce a rezultat a fost o încăierare în toată regula. Cei doi „cocoși” au fost despărțiți de unul dintre asistenți și fiecare a văzut cartonașul galben. Comentariul suporterilor pe „X”, fostul Twitter: „Sadio Mane este în elementul său”.

Internaționalul senegalez continuă astfel și în Saudi League pe linia dură, care i-a adus sezonul trecut numai necazuri la Bayern, sfârșind prin a fi vândut. După „optimea”-retur cu PSG (2-0), din Liga Campionilor, el i-a cerut socoteală antrenorului Julian Nagelsmann pentru că l-a introdus abia în finalul partidei.

VIDEO. Rezumatul meciului Al Nassr - Al Shabab (4-0)

Un pumn în gură tras lui Leroy Sane l-a costat pe Sadio Mane 350.000 de euro

Apoi, la finalul acelui 0-3 cu Manchester City, din „sferturi”, Sadio s-a răzbunat pe Leroy Sane în urma unui conflict izbucnit pe teren. 

Odată ajunși la vestiare, el i-a tras un pumn în figură coechipierului său, incident din cauza căruia a fost amendat de Bayern cu 350.000 de euro, cea mai mare sancțiune pecuniară dictată vreodat în istoria clubului, și suspendat pentru următorul meci al munchenezilor, în campionat.

Sadio Mane a recidivat! A avut o altercație cu adversarul direct » Ce i-a făcut fundașului de la Al-Shabab
Impresarul lui Sadio Mane le aduce grave acuzații lui Bayern și lui Leroy Sane. Foto: Imago Images

Sadio Mane ia 40 de milioane de euro pe sezon la Al-Nassr

Dar cea mai mare pedeapsă a venit în vară. Deși mai avea încă doi ani de contract, clubul l-a vândut în cele din urmă lui Al-Nassr, contra sumei de 32 de milioane de euro. 

La arabi încasează un salariu de 40 de milioane de euro pe sezon și joacă alături de Cristiano Ronaldo, autorul unei "duble" miercuri. Însă temperamentul său coleric îi joacă și acolo feste.

Citește și:

FCSB, soluții surpriză la derby-ul cu Craiova. Ce variante de echipă pregătesc Pintilii și Charalambous

Mircea Rednic a suferit un infarct: „A simțit dureri în piept din timpul meciului cu FCSB”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează