INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONDEN

Sadio Mane s-a însurat cu o tânără de 18 ani care îi fusese „promisă” de câțiva ani » Anterior, fotbalistul i-a plătit taxele școlare

Sadio Mane împreuna cu soția, Aisha Tamba
Sadio Mane împreuna cu soția, Aisha Tamba

Articol de - Publicat marti, 09 ianuarie 2024 20:09 / Actualizat marti, 09 ianuarie 2024 21:15

Sadio Mane, 31 de ani, a făcut în secret, duminică, nunta cu Aisha Tamba, 18 ani, fiica unui arhitect care i-a fost destinată încă din adolescență.

Internaționalul senegalez Sadio Mane, 31 de ani, și-a făcut „încălzirea” pentru Cupa Africii pe Națiuni cu o nuntă! Duminica trecută, cu exact 6 zile înaintea startului competiției (13 ianuarie), el s-a căsătorit cu Aisha Tamba, 18 ani, fiica unui arhitect, la Dakar.

Aisha Tamba i-ar fi fost „destinată” lui Sadio Mane din adolescență

Ceremonia a avut loc în cadru restrâns, la eveniment participând familia, prietenii și coechipierii lui Mane de la echipa națională. Potrivit relatărilor Pulse Sports, Aisha i-ar fi fost destinată fotbalistului de 31 de ani încă din adolescență, deși nu se știe exact de cât timp se întâlnesc.

Bayern Munchen, ofertă OFICIALĂ pentru Drăgușin: „Mai mulți bani decât Tottenham, vor să-l deturneze!”
MERCATO
Bayern Munchen, ofertă OFICIALĂ pentru Drăgușin: „Mai mulți bani decât Tottenham, vor să-l deturneze!”

Vârsta legală de consimțământ în Senegal este de 16 ani. De asemenea, Pulse Sports dezvăluie că fosta vedetă a lui Liverpool și Bayern Munchen, acum la Al Nassr, i-a plătit taxele când era la școală. Cuplul împărtășește aceeași religie, islamul.

Sadio Mane: „Femeia cu care mă căsătoresc nu va fi pe rețelele de socializare”

În perioada petrecută la Liverpool, Mane o ținuse „la secret” pe Aisha. În 2022, când s-a transferat la Bayern, el a vorbit la un moment dat despre tipul de persoană cu care se va căsători.

„M-au întrebat multe fete de ce nu sunt însurat, dar îmi pare rău, își pierd timpul. Femeia cu care mă căsătoresc nu va fi pe rețelele de socializare”, a spus Mane, potrivit publicației Tribune.

„Vreau să mă căsătoresc cu o femeie care îl respectă pe Dumnezeu și se roagă. Fiecare are felul lui de a face alegeri”, a adăugat el.

Sadio Mane l-ar fi trimis pe unchiul său să o pețească pe Aisha Tamba

Sports Brief, la rându-i, susține că atacantul senegalez ar fi văzut-o pentru prima dată pe Aisha la vârsta de 16 ani, dar nu a abordat-o oficial în acel moment.

Sadio Mane i-ar fi comunicat intențiile sale unchiului, prieten cu familia fetei, ceea ce a dus în cele din urmă la o relație.

Mai puteți citi:

Fiul lui Cristiano Ronaldo, execuție genială! » L-a învățat să bată lovituri libere!

Asta chiar ar fi bomba anului în mercato: Gigi Becali a pus ochii pe un internațional român » „Îl vreau. Să vorbesc cu Meme!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
UbiMortus1984
UbiMortus1984  •  10 Ianuarie 2024, 08:54
Postat de dececartonaselegalbenebaneaza pe 09 Ianuarie 2024, 21:39

'Femeia cu care mă căsătoresc nu va fi pe rețelele de socializare' cel mai frumos spus

Nu va fi pentru ca aşa vrea femeia, sau pentru că îi interzice el, cu cureaua în mânā?

dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  09 Ianuarie 2024, 21:39

'Femeia cu care mă căsătoresc nu va fi pe rețelele de socializare' cel mai frumos spus

Vezi toate comentariile (2)
Comentează