INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Dezvăluiri incendiare de la Bayern » Sadio Mane i-a cerut socoteală antrenorului în fața coechipierilor

Sadio Mane. Foto: Imago Images
Sadio Mane. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 29 martie 2023 10:43 / Actualizat miercuri, 29 martie 2023 13:25

Unul dintre motivele pentru care Bayern Munchen a renunțat la antrenorul Julian Nagelsmann a fost că acesta a pierdut vestiarul. Iar incidentul cu Sadio Mane (30 de ani), petrecut în vestiar, la returul cu PSG (2-0) din „optimile” Ligii Campionilor, confirmă că tehnicianul în vârstă de 35 de ani nu mai era dorit de o bună parte a jucătorilor.

Julian Nagelsmann nu mai e antrenorul lui Bayern de joia trecută, dar ține în continuare prima pagină a ziarelor din Germania. 

Christoph Daum a fost pe Arena Națională la România - Belarus și a vorbit pentru cititorii Gazetei » „Credeam că mai erau superfotbaliști. Nu mai sunt”
INTERVIU
Christoph Daum a fost pe Arena Națională la România - Belarus și a vorbit pentru cititorii Gazetei » „Credeam că mai erau superfotbaliști. Nu mai sunt”

Tabloidul Bild a dezvăluit astăzi conflictul pe care tehnicianul în vârstă de 35 de ani l-a avut cu Sadio Mane la finele returului cu PSG (2-0), din „optimile” Ligii Campionilor.

Sadio Mane i-a cerut socoteală lui Julian Nagelsmann în fața coechipierilor

La vestiare, în timp ce restul jucătorilor lui Bayern sărbătoreau calificarea echipei în „sferturile” competiției, Sadio Mane s-a dus glonț la Nagelsmann. Și i-a cerut socoteală pentru faptul că l-a introdus târziu, abia în minutul 83 al partidei de pe Allianz Arena.

Surpriza a fost totală, iar antrenorul a părut intimidat, întrucât internaționalul senegalez este genul de jucător „în banca lui”, nu un rebel. Nici în perioada Liverpool nu a creat probleme. De data aceasta și-a ieșit însă din fire și incidentul a ajuns la urechile conducătorilor.

Mane nu era singurul care se plânsese de Nagelsmann. Printre detractorii acestuia se mai numărau Manuel Neuer și Sven Ulreich, nemulțumiți de concedierea antrenorului cu portarii, Toni Tapalovic, apoi Serge Gnabry, Leroy Sane și Joao Cancelo, frustrați că joacă puțin.

Cum nici parcursul echipei în campionat nu era cel dorit, după eșecul de la Leverkusen (1-2) și pierderea primului loc în clasament, ocupat acum de Borussia Dortmund, șefii lui Bayern au pus piciorul în prag și l-au înlocuit pe Nagelsmann cu Thomas Tuchel. 

9 milioane de euroera salariul anual al lui Nagelsmann la Bayern, conform contractului scadent în 2026. Tuchel va câștiga până la 12 milioane, cu tot cu bonusuri

Citește și:

Făcuți de rușine, spaniolii acuză: „Ce a jucat Scoția e mizerabil! Trage de timp, te provoacă”

Naționala are „lunetist” » Performanța remarcabilă atinsă de Stanciu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează