INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Salah, declarație de forță înaintea finalei Cupei, Chelsea - Liverpool: „Sunt cel mai bun pe poziția mea”

Mohamed Salah bagă frica în Chelsea, foto: Imago
Mohamed Salah bagă frica în Chelsea, foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 13 mai 2022 11:35 / Actualizat vineri, 13 mai 2022 11:43

Mohamed Salah bagă frica în Chelsea și crede că nu are egal în lume pe poziția lui, dovadă cele 30 de goluri marcate în al doilea sezon consecutiv pentru Liverpool.

Chelsea - Liverpool, actul 2, sâmbătă, ora 18:45. La două luni și jumătate de la finala Cupei Ligii, campioana en-titre a Europei și finalista Ligii se înfruntă iar, azi, pe Wembley. E și reeditarea finalei de acum zece ani, când londonezii au cucerit FA Cup și apoi au câștigat și Liga. 

Au fost numai egaluri în acest sezon, inclusiv în partida din februarie decisă de lovitura de departajare ratată de portarul Kepa. Tuchel vrea revanșa în fața lui Klopp (aflat în cursă pentru cvadruplă!), pentru a salva un sezon în care, probabil, va termina pe locul 3 în Premier League.

Primele dezvăluiri oficiale » Din ce și-a făcut Mihai Rotaru averea: „Este o afacere interesantă”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Primele dezvăluiri oficiale » Din ce și-a făcut Mihai Rotaru averea: „Este o afacere interesantă”

Liverpool mizează pe tridentul formidabil Salah - Mané - Jota

„Cormoranii" mizează pe tridentul formidabil Salah - Mané - Jota, din care se desprinde egipteanul, ales de Asociația Ziariștilor de Fotbal cel mai bun jucător al stagiunii. Mohamed vrea s-o sperie pe Chelsea cu ultimele declarații făcute, deși n-a mai marcat de aproape o lună: 

„Dacă mă compari cu orice jucător de pe poziția mea, nu doar din echipă, dar și din lume, vei constata că sunt cel mai bun. Eu mă concentrez pe munca mea și dau tot ce-am mai bun, iar statisticile sunt cea mai bună dovadă a cuvintelor mele. Îmi place mereu să creez provocări, să-mi diversific antrenamentele și să fac diferența, asta este datoria mea".

Citește și: 

Fostul consilier al lui Antoine Griezmann, arestat în Franța! Acuzat că ar fi abuzat sexual trei dintre foștii jucători minori

Are 6 titluri în Bundesliga și ar putea pleca de la Bayern odată cu Robert Lewandowski!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează