INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Salah: „Liverpool a pierdut cel mai mult fără public" + ce campionat îl tentează

Mo Salah, foto: Imago
Mo Salah, foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 30 martie 2021 18:38 / Actualizat marti, 30 martie 2021 18:41

Mo Salah (28 de ani) ia în calcul să plece de pe „Anfield Road", alimentând zvonurile neînțelegerilor cu managerul lui Liverpool, neamțul Jurgen Klopp. 

Atacantul egiptean Salah a admis pentru Marca ideea c-ar evolua în La Liga: „Fotbalul spaniol? De ce nu? Nu ştii ce îți rezervă viitorul. Sper să îmi mențin nivelul ultimilor ani, să câştig trofee, să dau goluri și să îmi ajut echipa".

Salah s-a plâns că, ​fără ajutorul fanilor, „cormoranii" au suferit cel mai mult în acest sezon pandemic și a prefațat revanșa cu Real Madrid din "sferturile" Ligii: „Diferența față de finala de la Kiev este că suntem campioni acum!".

Trupa lui Jurgen Klopp este abia pe locul 7 după 29 de etape, la 25 de puncte în spatele liderului Man. City și având șase ”lungimi” de recuperat față de ultimul loc de Champions, ocupat de Chelsea.

Georginio Wijnaldum a semnat cu Barcelona

Georginio Wijnaldum (30 de ani) se desparte de Liverpool și îl urmează pe Ronald Koeman (58 de ani) în Catalunya. Are precontract cu FC Barcelona.

Cinci sezoane a jucat Georginio Wijnaldum la Liverpool. A cucerit patru trofee, două dintre ele necâștigate de Steven Gerrard în 17 ani pe "Anfield": Mondialul Cluburilor și, mai ales, Premier League. Pe lângă Liga Campionilor și Supercupa Europei. Totul aici. 

Citește și alte știri despre Liverpool: 

Fostul mijlocaș al lui Benitez la Liverpool a făcut infarct la 36 de ani!

Jurgen Klopp a aruncat prosopul » Liga Campionilor, interzisă pentru Liverpool?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează