INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

A picat ca Eriksen! Clipe dramatice în Ligue 1: un fotbalist a leșinat după doar cinci minute, în duelul Marseille - Bordeaux » Care e starea lui

FOTO Samuel Kalu le-a dat emoții mari tuturor la partida din Ligue 1, panica declanșându-se pe gazon / Sursă foto: Imago Images
FOTO Samuel Kalu le-a dat emoții mari tuturor la partida din Ligue 1, panica declanșându-se pe gazon / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 17 august 2021 07:58 / Actualizat marti, 17 august 2021 09:21

Emoții cu Samuel Kalu. Extrema lui Bordeaux a leșinat în timp ce așeza zidul, la o lovitură liberă în meciul cu Marseille (2-2). Ulterior și-a revenit și a jucat până la înlocuirea de pe teren, în minutul 14. 

Șoc la Marseille! Trecuseră doar 5 minute de la primul fluier al meciului când „aripa” lui Bordeaux, Samuel Kalu, și-a pierdut subit cunoștința în timp ce aranja zidul, la o lovitură liberă. Jucătorii ambelor echipe au făcut un zid în jurul său, în vreme ce medicii i-au acordat primul ajutor.

În tribune, fanii au retrăit practic episodul petrecut la Euro 2020, cu danezul Christian Eriksen suferind un stop cardiac pe gazon în partida cu Finlanda. Însă Kalu, 23 de ani, a fost mai norocos. Doar leșinase. Nu se cunoaște cauza, deocamdată. Cel mai probabil, nigerianul a cedat din cauza căldurii. 

Samuel Kalu a continuat să joace până în minutul 14, apoi a fost schimbat

În urma îngrijirilor primite, el s-a ridicat și a continuat să joace până-n minutul 14, când s-a decis, preventiv, înlocuirea lui. 

La ieșirea de pe teren a fost aplaudat de întreg stadionul! „Potrivit medicului, nu a fost decât o ameţeală. Am simțit puţină frică şi este destul de şocant. Imediat ne-am amintit de ceea ce s-a întâmplat cu Eriksen, toată echipa a fost înspăimântată. Ne bucurăm pentru Kalu, totul este bine şi asta contează cel mai mult”, a declarat colegul Remi Oudin.

30 de grade Celsiuserau duminică seară, la ora meciului Marseille - Bordeaux (2-2)

Imediat m-am gândit la ce s-a întâmplat la Euro, cu Eriksen. A fost teribil, mi-a dat fiori. Medicii spun că a fost un disconfort, însă n-am vrut să riscăm și l-am înlocuit. Va fi supus oricum unor investigații amănunțite la spital.
 - Vladimir Petkovici, antrenor Bordeaux

Samuel Kalu a recidivat! 

Kalu nu se află la primul episod de acest gen. În 2019, înaintea meciului de deschidere al Cupei Africii pe Națiuni, nigerianul a leșinat la antrenament. Se pregătea să execute un corner când s-a întâmplat, iar la spital, diagnosticul medicilor a fost „deshidratare severă”. 

VIDEO Cele mai bune momente ale lui Olympique Marseille în sezonul 2020-2021

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Giresunspor - Galatasaray » Nebunie! Cicâldău, gol la debut! Apoi a sărit să despartă doi colegi aflați la un pas de bătaie

Cum s-au descurcat stranierii în ultimele zile » Nedelcearu și Mogoș au debutat la Crotone

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cornelcc
cornelcc  •  17 August 2021, 14:21

Da mah, "redactor' ghesepe, africanul Samuel Khalu a lesinat pe teren pentru ca erau 30 de grade Celsius la or inceperii partidei! Cred ca si Ekeng a murit, saracul, din aceeasi cauza, era cald!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează