INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Șantaj de 10 milioane de euro la Real Madrid! Atât a cerut un ziarist pe înregistrările ilegale cu Florentino Perez

Florentino Perez, președinte Real Madrid, foto: Imago
Florentino Perez, președinte Real Madrid, foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 15 iulie 2021 13:24 / Actualizat joi, 15 iulie 2021 13:24

Un ziarist l-a șantajat în 2011 pe un vicepreședinte al lui Real Madrid cu înregistrările audio ilegale apărute recent în presă și defăimătoare la adresa mai multor foști blancos. 

Real Madrid a reacționat după potopul de acuzații apărute la adresa lui Florentino Perez, printr-o notă oficială publicată astăzi. 

„În 2011, ziaristul Jose Antonio Abellan s-a întâlnit cu vicepreședintele Eduardo Fernández de Blas, la restaurantul Combarro, și i-a cerut 10 milioane de euro pentru a face să dispară înregistrările audio compromițătoare, făcute într-un mod ilegal" este explicația destul de succintă furnizată de clubul din capitala Spaniei. 

Și venită după acuzațiile dure lansate de Florentino Perez la adresa lui Cristiano Ronaldo și a antrenorilor Jose Mourinho și Vicente del Bosque.

Continuă dezvăluirile: Florentino Perez a atacat ziarul Marca

Cotidianul El Confidencial continuă însă seria dezvăluirilor „off the record" cu alt episod care datează din perioada martie 2007 - octombrie 2012. Al cincilea, în care același Perez îi ia în colimator pe cei din mass-media spaniolă incomodă pentru opiniile exprimate la adresa grupării blanco. 

Șantaj de 10 milioane de euro la Real Madrid! Atât a cerut un ziarist pe înregistrările ilegale cu Florentino Perez
Florentino Perez, președinte Real Madrid, foto: Imago

„Trebuie să câștigăm bătălia cu Marca și televiziunea spaniolă. Nu și cu El Pais, care nu se comportă rău, cu excepția lui Relaño și De la Morena (n.r. - ziariști incomozi). El Rondo nu va mai exista. Dacă este doar sezonier, atunci vom aștepta până la vară. Luis Fernández e un taliban madridista".

„Atacuri mizerabile"

Perez și-a continuat tirul dur: „Nu a mai rămas nimic în afara numelui Marca, așa că trebuie să luăm brandul, pentru că având și televiziunea spaniolă sub control, ceilalți chiar vor rămâne singuri și se vor face de rușine. Deocamdată însă e îngrozitor. Ceea ce face Marca este lipsit de valoare și orice morală, e mizerabil. La fel și postul public de televiziune".

Nu are habar cum să antreneze o echipă, nu are nicio noțiune tactică. E un tăntălău. Nu am vrut să îi ofer un post pentru că toată lumea știa de ce este capabil. Nu e un antrenor. Cristiano e nebun. Un imbecil, bolnav. Ai impresia că băiatul ăsta e normal, dar nu e normal. Dacă ar fi, n-ar face toate lucrurile astea. Ultima prostie pe care a făcut-o a văzut-o toată lumea
- Florentino Perez, președinte Real Madrid

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

EXCLUSIV Industria Red Bull Salzburg » Reportaj de la fabrica de fotbaliști din Austria: condiții SF!

Robert Lewandowski ar putea schimba echipa » Clubul de top aflat pe urmele polonezului

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează