INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Sârbii aduc fanii în tribune! Ce măsuri trebuie să respecte

Articol de - Publicat joi, 28 mai 2020 19:52

Guvernul de la Belgrad acceptă spectatori pe stadioane după 1 iunie. Grecii vor și ei suporteri din 6 iunie.

În Serbia, se va juca din nou începând de sâmbătă, iar suporterii locali vor pierde doar etapa din acest week-end. De la 1 iunie, guvernul de la Belgrad va permite revenirea spectatorilor pe stadioane. Tribunele nu vor fi pline. Între fani trebuie să fie minimum un metru distanță. 

Steaua Roșie, aproape campioană

Până la final, mai sunt doar patru runde, pentru că autoritățile au anulat play-off-ul și play-out-ul. Astfel că, având 11 puncte avans față de Partizan, Steaua Roșie e aproape campioană. Și grecii vor să dea restart cu spectatori pe 6 iunie. Ministrul sportului, Lefteris Avgenakis, e de acord cu propunerea, dar cere ca numai 20% din capacitatea arenelor să fie ocupată.

VIDEO / Președintele Klaus Iohannis dă undă verde sportului: „Competițiile se pot relua de la 1 iunie, dar fără spectatori!”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

FOTO Soluție spectaculoasă găsită de cehi: cum pot urmări fanii partidele de la stadion

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează