INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Radu Drăgușin o poate părăsi pe Juventus în această vară! Este atras să fie coleg cu un român

Radu Drăgușin o poate părăsi pe Juventus în această vară!
Radu Drăgușin o poate părăsi pe Juventus în această vară!

Articol de - Publicat marti, 20 iulie 2021 12:04 / Actualizat marti, 20 iulie 2021 12:18

Radu Drăgușin (19 ani) ar trebui să plece definitiv la Juventus ca monedă de schimb pentru Locatelli. Agentul Manea dezminte, deși Tuttosport și Sportmediaset au alte informații.

Apar noutăți importante în iminenta deblocare a tratativelor pentru transferul unui proaspăt campion european. Și detalii care privesc și un tânăr internațional român de 19 ani. Radu Drăgușin pare tot mai aproape de o mutare de la Juventus, după cum anunță două surse credibile din Italia, ca monedă de schimb pentru Manuel Locatelli, vânat de biancioneri de tot mai multe săptămâni.

Drăgușin nu ar pleca însă acum?

Ziarul Tuttosport scrie că stoperul "tricolor" este până la urmă alesul echipei neroverde din lista propusă și ar putea deveni din sezonul viitor coleg cu Vlad Chiricheș. Drăgușin s-ar fi înțeles cu Sassuolo în privința termenilor acordului, chiar dacă agentul său, Florin Manea, ar fi povestit unor surse ale Gazetei că nu ar pleca acum de la echipa cu care semnase în aprilie prelungirea până în 2025.

Sportmediaset întărește și vine cu detalii financiare ale afacerii. Sassuolo a renunțat la pretenția cash de 40 de milioane și a acceptat trocul cu Radu drept contrapartidă tehnică. Iar Drăgușin ar urma să se mute definitiv, nu doar sub formă de împrumut, și l-ar înlocui pe brazilianul Marlon. Iar pe postul lui "Loca" (un mijlocaș cotat la 35 de milioane de euro pe transfermarkt.de) ar ajunge Lovrici de la Lugano, cu care deja s-au finalizat negocierile. 

4 prezențeare Drăgușin la prima echipă a lui Juventus, inclusiv una în Liga Campionilor. Are un salariu de peste 700.00 de euro la bianconer

7 goluriîn 99 de partide a marcat Locatelli pentru Sassuolo, care l-a cumpărat pe mijlocașul de 23 de ani cu 14 milioane de euro de la Milan

VIDEO Cum putea ajunge Radu Drăgușin la Craiova: „Am zis că n-am mai văzut așa fundaș în România de la Gică Popescu”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Șocant! Un jucător din Premier League arestat după ce a fost suspectat de pedofilie! Să fie Sigurdsson?

Un nou scandal în fotbalul mondial! Trei jucători ruși, prinși dopați de FIFA

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează