INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

Scandal în Franța din cauza propunerii lui Jean-Michel Aulas! Patronul echipei lui Ciprian Tătărușanu, comparat cu Fidel Castro: „E gata să se folosească de coronavirus”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 martie 2020 13:43

Jean-Michel Aulas, preşedintele clubului Olympique Lyon, echipa lui Ciprian Tătărușanu, a venit cu o propunere extremă pentru Ligue 1, campionat suspendat din cauza pandemiei de coronavirus.

 Într-un interviu pentru presa franceză, Aulas a propus anularea sezonului în curs. Echipele calificate în cupele europene ar urma să fie decise, în opinia lui Aulas, după clasamentul din sezonul trecut. Lyon, care acum e pe 7, a terminat sezonul 2018-2019 pe locul 3. 

„Cea mai bună variantă este anularea întregului sezon, iar în august să începem un nou campionat cu exact aceleași echipe la start. În acest fel, Liga și Federația evită anumite procese din partea celor care se află în lupta pentru salvarea de la retrogradare. O altă soluție ar putea fi mult mai costisitoare. Cel mai logic ar fi să spunem «Anulăm tot!»". 

#vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!” 

Comparat cu Fidel Castro 

Jacques-Henri Eyraud, președintele lui Olympique Marseille și un rival al lui Aulas, a răspuns dur după ce a văzut declarațiile oficialului de la Lyon. „E un Lider Maximo (n.r. așa cum era numit Fildel Castro) al fotbalului. E gata să se folosească de virus pentru a masca sezonul greu al echipei sale. Această idee e una imorală. Când totul va dispărea, Aulas va vadea cât de obscenă este ideea lui și va reveni la valorile lui”, a declarat Eyraud, potrivit L'Equipe.

Clasamentul din Ligue 1

Citește și: 

CFR campioană, FCSB OUT din Europa!? Ce variantă surprinzătoare propune Craiova pentru rezolvarea crizei din Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  15 Martie 2020, 16:55

Posibil scenariu...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează