INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 0-0

Scandal în LaLiga: Real Madrid se simte furată! „I s-au luat șapte puncte în acest campionat. Și nu i s-a mai dat un penalty pe Camp Nou de aproape 13 ani”

Articol de - Publicat vineri, 20 decembrie 2019 11:49

Real Madrid a contestat arbitrajul în meciul terminat la egalitate cu Barcelona, 0-0, însă nu au fost probleme doar acolo. Cele mai importante ziare de sport iberice, ambele din Madrid, au analizat situația din actualul sezon și din ultimii zece ani, când albii au cucerit doar două titluri, față de cele șapte ale catalanilor

Madridul fierbe. Real se consideră nedreptățit, după ce arbitrul Hernández Hernández (și VAR) i-a refuzat două penalty-uri foarte clare în Clasico, ambele asupra lui Varane. 

Potrivit Marca, liderii clubului simt că sunt dezavantajați în Spania și cred că așa se explică de ce los Blancos au câștigat bătălia europeană cu Barcelona, dar au pierdut-o pe cea internă: în ultimii zece ani, madrilenii au triumfat de patru ori în Champions League, față de numai două succese catalane, în timp ce echipa blaugrana are șapte titluri în LaLiga în aceeași perioadă. Real, doar două. 

Doar două lovituri de pedeapsă în ultimele 28 de meciuri 

Al doilea cotidian sportiv din capitala iberică, AS, a remarcat că, în ultimele 28 de meciuri directe disputate în campionat pe „Camp Nou”, Real a primit doar două lovituri de pedeapsă: unul executat de Michel, pe 5 septembrie 1992, celălalt transformat de Van Nistelrooy, pe 10 martie 2007. "Au trecut aproape 13 ani de când albilor nu li s-a mai dat 11 metri într-un Clasico jucat în Catalunya". 

Cinci penalty-uri refuzate! 

Zidane și oficialii grupării cred că arbitrii i-au luat șapte puncte Madridului numai în acest sezon. Și AS arată erorile: 

- Albiol a scăpat de penalty la intervenția asupra lui Vinícius (Villarreal - Real 2-2: "central" Jesús Gil) 

- Altă lovitură de pedeapsă ignorată la duelul Salva Sevilla - Brahim Díaz (Mallorca - Real 1-0: Javier Alberola) 

- Din nou, nu s-a dictat 11 metri la hențul lui Feddal în careu (Real - Betis 0-0: José Sánchez) 

- Cele două penalty-uri trecute cu vederea la faulturile asupra lui Varane (Barcelona - Real 0-0: Hernández Hernández). 
În acest moment, marile rivale sunt la egalitate, în vârful LaLiga. Ambele au 36 de puncte. Barça e prima doar pentru că are două goluri în plus la golaveraj. 

4 penalty-uria primit Barcelona pe "Bernabéu" din 2011, două în aceeași partidă, din sezonul 2013-2014, câștigată de echipa blaugrana cu 4-3

„Jucătorii lui Real sunt foarte supărați. În avionul cu care s-au întors la Madrid, au spus: «Nu vrem să ne mai arbitreze Hernández Hernández niciodată!». Niciodată în istorie, un arbitru nu i-a dat lui Real două penalty-uri în același Clasico, așa cum a beneficiat Barcelona” 
AS, cotidian spaniol 

„Hernández, au fost două penaltyuri!”

Conform presei spaniole, Varane și Sergio Ramos s-au dus direct la „central” la sfârșitul pauzei, după ce văzuseră în vestiar cele două faze contestate. 

„Ți-au scăpat faulturile”, i-a zis stoperul francez, în timp ce căpitanul Ramos a fost și mai direct: "Hernández, au fost două penaltyuri! Ambele clare". 

Vezi și:

BARCELONA - REAL MADRID 0-0 // Alarmă! Lionel Messi nu a mai înscris cinci meciuri la rând în Clasico!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
356712088123579
Iulius Pistea  •  20 Decembrie 2019, 14:52

Cea mai favorizata echipa de pe Mapamond se plânge!Tupeul face casa buna cu aceasta echipa!

cosmin_1
cosmin_1  •  20 Decembrie 2019, 13:56
Postat de xclx pe 20 Decembrie 2019, 13:06

Dar meciurile furate de Real in Champions League la ultimele 2 castigate, pe cate degete incap ?

Zise unul care e asociat cu cel mai mare furt din istoria fotbalului(ovrebo iti zice ceva?)...va mai tine mult pamantul barzelonistule?

xclx
xclx  •  20 Decembrie 2019, 13:06
Postat de cosmin_1 pe 20 Decembrie 2019, 12:30

***,asta e adevarul sau are rost sa zic in cate El Clasico a fost avantajata barzelona?nu sunt degete la maini si picioare ca sa le enumar,asa ca ciocul mic...

Dar meciurile furate de Real in Champions League la ultimele 2 castigate, pe cate degete incap ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează