INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Scandal continuu la PSG! Un nume mare atacat frontal: „Dacă ai respect, pleci de la Paris!”

Marco Verratti, stânga, și Kylian Mbappe, foto: Imago
Marco Verratti, stânga, și Kylian Mbappe, foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 02 mai 2023 18:42 / Actualizat marti, 02 mai 2023 18:47

Mijlocașul italian al lui PSG, Marco Verratti (30 de ani), a fost atacat de analiștii francezi pentru forma slabă în care se află. Ziarul Le Parisien scrie că a luat și 4 kilograme după Mondiale și că e cazul să facă un pas în spate.

La Paris scandalurile și atacurile la jucători se țin lanț. În paralel cu povestea plecării lui Messi, fără dezlegare de la club, în Arabia Saudită, un alt titular a ajuns în gura presei după evoluțiile sale slabe din 2023. 

Marco Verratti a fost aspru criticat de un fost internațional francez, și acum analist TV, pentru partida pierdută de liderul din Ligue 1, 1-3 cu Lorient pe teren propriu.

Dinamo, drum liber spre prima ligă? O rivală nu știe dacă va avea dreptul să joace în Superliga
DINAMO
Dinamo, drum liber spre prima ligă? O rivală nu știe dacă va avea dreptul să joace în Superliga

„Ceva nu e în regulă la Marco Verratti"

„Nu a jucat titular de trei săptămâni și se vede că este destul de ieșit din formă", l-a atacat Jerome Rothen la RMC Sport, ex-mijlocaș la PSG, la emisiunea „After Foot". 

„Mai pierde o minge, nu spunem nimic. Eh nu, e Marco Verratti, din punct de vedere tehnic este atât de bun că are tot dreptul să piardă o minge. Fanii adevărați, pasionați însă de echipa lor, își dau imediat seama că ceva nu este în regulă la el. Te-am făcut să crești aici în 10 ani, dar acum, dac-ai respect față de club, așa cum susții, atunci pleci", a continuat tirada Rothen.

„Verratti are un stil de viață prea libertin”

Nici ziarele nu l-au menajat, sesizând sezonul slab pe care îl are la echipa lui Galtier. Le Parisien explică scăderea campionului european italian (30 de ani) prin faptul că după ce s-a întors din vacanța avută pe perioada Mondialui din Qatar s-a prezentat cu patru kilograme în plus, permițându-și un stil de viață cu prea multă libertate, din cauza căruia a jucat cu intermitență..

33de meciuri a jucat Marco Verratti pentru PSG în acest sezon, dintre care doar 24 bifate în Ligue 1. Are o singură pasă de gol și 13 cartonașe galbene primite. A ratat 12 jocuri din cauza accidentărilor și a suspendărilor

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Tătărușanu pleacă de la Milan și e dorit de o echipă de tradiție din Serie A

Leo Messi o sfidează pe PSG » A plecat în Arabia Saudită, deși avea antrenament

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează