INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Scandal în Spania! După ce a fost eliminat, a lovit un medic al adversarilor » i s-a făcut plângere la poliție

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 decembrie 2017 11:11

Levante și Leganes au terminat la egalitate, 0-0, iar finalul meciului a fost unul tensionat. Nordin Amrabat, mijlocașul marocan de la Leganes, i-a dat un pumn unui doctor al gazdelor la finalul unui joc nervos, cu 3 eliminați, dintre care doi de pe bancă. Poliția a intervenit pe tunel, iar agresorul va fi cercetat.

Joc fără goluri, dar cu foarte mulți nervi în teren și pe margine, în prologul etapei a 17-a din LaLiga, Levante - Leganés 0-0. Și continuat cu un incident grav la vestiare. Conform Marca, Nordin Amrabat a lovit un doctor al echipei gazdă pe tunel și numai intervenția poliției l-a stopat pe mijlocașul marocan să nu-l bată! Jucătorul împrumutat de la Watord a fost denunțat pentru agresiune, deși episodul nu a fost trecut de arbitru în raport.

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

"Fiecare în vestiarul lui!"

Jurnaliștii au auzit strigătele polițiștilor tocmai din sala unde era conferința de presă: "Fiecare în vestiarul lui". Amrabat fusese eliminat de "centralul" Jaime Latre, după două "galbene" primite în cinci minute (63, 68), el fiind însoțit la cabine de un membru al staffului tehnic al madrilenilor, tot expulzat.

"Nu am nici o idee despre ce s-a întâmplat, însă o să-l întreb", a explicat antrenorul oaspeților, Asier Garitano. Și Levante a încasat un "roșu". Campaña, deja schimbat în minutul 76, a primit un al doilea avertisment în 90+4, pentru proteste! 

5 cartonașe roșiia primit Amrabat în carieră. Primul la Kayseri, unu la Watford, două la Malaga, cu eliminări directe, și cel de marți seară 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează