INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Scandal la formația lui Gâlcă » Decizia luată de conducerea lui Espanyol

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 martie 2016 11:38

Espanyol a anunțat în această dimineață că începând cu sezonul viitor, un jucător crescut de club va purta tricoul cu numărul 21.

Tricoul a fost retras în 2009, după ce Dani Jarque, "eternul căpitan", a murit în urma unui infarct, în cantonamentul din Italia.

Începând cu sezonul viitor, tricoul va fi purtat din nou de un jucător al lui Espanyol, crescut de club, iar numărul 21 va fi inscripționat pe fiecare banderolă de căpitan, anunță Mundo Deportivo, care scrie că se va isca o polemică după această decizie.

"Cel mai bun omagiu posibil: să facem numărul 21 cât mai vizibil, purtat de un jucător de-al casei. De aceea, din următorul sezon tricoul va fi purtat din nou. În plus, numărul va fi pe banderolele de căpitan de la toate echipele.

Dani Jarque va fi mereu o legendă pentru suporteri. Prin această decizie, clubul vrea ca noua generație de jucători să îl ia drept exemplu"se arată în comunicatul celor de la Espanyol.

Jarque avea 26 de ani și era un produs al clubului catalan și a jucat toata viața pentru Espanyol.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
918400308251384
Alexandru Manuel Hentia  •  26 Martie 2016, 12:42

Și pe vremuri erați un ziar mai de Doamne ajuta! Va lovit și pe voi boala " scandalului". Probabil ca ar trebui sa vedeți ca asta este adevărată cauza pentru care lumea nu mai cumpăra ziarele. SLABE RĂU DE TOT! I-ați ajuns din urma pe aia de la PROSPORT.

806007372830128
Cristian Grozea  •  26 Martie 2016, 12:38

Băi"ziariștilor"!Unde naiba e scandalul?Tolo tu chiar nu verifici aberațiile angajaților?După ce că stau și lâncezesc prin birouri trecând menta, idioții ăștia nu sunt în stare nici să redacteze o știre.Și aia furată de pe site-urile străine.Rușine!

chimistul_99
chimistul_99  •  26 Martie 2016, 12:34

Scandal !!!??? Presa sportiva de calitate, articole interesante si bine documentate ziaristi de valoare.... Jos de tot ati ajuns ! Sau, se poate si mai rau? SCANDAL ,SOCANT, INCENDIAR , S-A INTAMPLAT CHIAR ACUM.....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează