INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Alt scandal la Manchester cu Cristiano Ronaldo în centru! Furios, a luat avionul spre Portugalia în zi de derby!

Cristiano Ronaldo// Foto: IMAGO / PA Images
Cristiano Ronaldo// Foto: IMAGO / PA Images

Articol de - Publicat luni, 07 martie 2022 10:22 / Actualizat luni, 07 martie 2022 11:17

Cristiano Ronaldo (37 de ani) s-a enervat când a văzut că nu e oprit în lotul lui Manchester United, înainte de înfrângerea cu rivalii de la Manchester City, 1-4. Managerul Rangnick a anunțat că e accidentat, dar el se antrenase toată săptămâna. S-a întors acasă, fără să mai vadă derby-ul.

De când a venit Ralf Rangnick, pentru a-l înlocui pe Ole Gunnar Solskjaer și a asigura interimatul până la sfârșitul sezonului, Cristiano Ronaldo e neliniștit la Manchester United. Stare care s-a accentuat de la începutul anului.

Dezvăluire incredibilă a unui fost jucător român: „Am de recuperat două milioane de dolari din Rusia. I-am trecut la pierderi”
GSP LIVE
Dezvăluire incredibilă a unui fost jucător român: „Am de recuperat două milioane de dolari din Rusia. I-am trecut la pierderi”

Cristiano Ronaldo nu se înțelege cu Ralf Rangnick 

În 2022, lusitanul a înscris un singur gol în zece meciuri în toate competițiile, pe 15 februarie. Se enervează când e înlocuit. Și mai mult dacă nu e titular, cum s-a întâmplat la 1-1 în deplasare cu Burnley. 

În weekend, alt motiv de supărare între cei doi. Fanii s-au mirat că atacantul nu era în lotul pentru derby. Rangnick a anunțat că e accidentat la șold, dar presa engleză susține că Ronaldo s-a antrenat normal și că tocmai de aceea nu a înțeles decizia managerului german de a-l lăsa afară. 

Enervat, după ce a aflat că nu joacă împotriva lui City, CR7 s-a îmbarcat în avion și s-a întors acasă, în Portugalia, fără să mai aștepte meciul.

Lukas Podolski a înscris o bijuterie de gol, chiar de lângă Virgil Ghiță. Românul a debutat pentru MKS Cracovia
MKS Cracovia
Lukas Podolski a înscris o bijuterie de gol, chiar de lângă Virgil Ghiță. Românul a debutat pentru MKS Cracovia

Like-ul care a pus paie pe foc 

Sora lui, Katia Aveiro, a aprins și mai tare focul speculațiilor. „Cristiano era sută la sută, nu a jucat din motive tehnico-tactice”, s-a scris pe social media. Iar ea a dat like acestui comentariu.

Roy Keane: „Cinci sau șase n-ar trebui să mai joace niciodată” 

După 1-4 cu Man. City, Roy Keane și Gary Neville, ambii căpitani importanți în trecut la United, au fost ca o lamă de cuțit în comentariile lor la televiziune împotriva „diavolilor”. 

„Cinci sau șase n-ar trebuie să mai joace niciodată. Tot ce am văzut în acest meci a fost o rușine”, a declarat Keane. „S-au predat, au fluturat steagul alb, au jucat de parcă erau în nouă. Jenant”, a completat Neville.

VIDEO. Rezumat Manchester City - Manchester United 4-1

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Secundul lui Lucescu, anunț înfiorător despre invazia Rusiei: „Au distrus deja jumătate din Ucraina”

Abramovic, interzis în Rusia » Oligarhul riscă până la 15 ani de pușcărie dacă se întoarce în țară

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
michael
michael  •  07 Martie 2022, 11:32

Cristinele, văd că nu ți-au trecut ”fumurile” de vedetă!! Cred că antrenorul plângea când ai plecat în Portugalia!! Sigur, cu tine pe teren, United ar fi ”câștigat” meciul cu City. Ai început să devii penibil, tu chiar nu înțelegi că vremea ta a trecut?? Pune ghetele-n cui fiindcă cu fotbalul ai cam terminat-o!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează