INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Scandal uriaș la Lazio! Ultrașii au vrut să atace un jucător: „E un vierme”

Scandal uriaș la Lazio! Ultrașii au vrut să îl atace pe Elseid Hysaj
Scandal uriaș la Lazio! Ultrașii au vrut să îl atace pe Elseid Hysaj

Articol de - Publicat marti, 20 iulie 2021 16:51 / Actualizat marti, 20 iulie 2021 16:51

Fanaticii de extremă deaptă din galeria lui Lazio l-au vizat pe albanezul Elseid Hysaj (27 de ani), de-abia transferat de la Napoli, care a cântat în vestiar „Bella Ciao”, un cântec adoptat de partizani în război în lupta împotriva naziștilor.

De-abia a semnat Elseid Hysaj cu Lazio, transferat gratis de la Napoli, și fundașul dreapta albanez a fost implicat într-un scandal la biancocelești.

„Hysaj e un vierme, lazialii sunt fasciști”

La prima apariție în vestiar, un vestiar în care Ștefan Radu are o voce puternică, jucătorul în vârstă de 27 de ani a fost „botezat”. I s-a cerut să interpreteze o melodie și a ales „Bella Ciao”, un cântec adoptat și de partizanii italieni care luptau împotriva naziștilor.

O alegere care i-a deranjat pe unii ultrași laziali, cunoscuți pentru legătura cu extrema dreaptă. Atât de mult încât, susține presa peninsulară, un grup de fanatici a încercat să-l atace pe Hysaj în week-end, în timpul cantonamentului de la Auronzo di Cadore. Extremiștii au afișat și un banner agresiv: „Hysaj e un vierme, lazialii sunt fasciști”.

Reacția lui Lazio: „Nu e loc pentru ei în lumea noastră”

Clubul a reacționat imediat: "Nu ne intimidează cei care vorbesc tare și violent, încălcând valorile lui Lazio. Nu e loc pentru ei în lumea noastră".

VIDEO Mărgăritescu, la aproape 14 ani de la Dinamo - Lazio: „Eu am greșit”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Radu Drăgușin o poate părăsi pe Juventus în această vară! Este atras să fie coleg cu un român

Un nou scandal în fotbalul mondial! Trei jucători ruși, prinși dopați de FIFA

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
tatageminy
tatageminy  •  20 Iulie 2021, 17:39

in ce mod absurd este scris "acest articol". bella ciao este un cantec adoptat de extrema stanga, comunistii si socialistii si antifa si etc. cine a scris asta se putea informa. daca dorea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close