INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACCIDENTARE TERIBILĂ

Scene înfiorătoare la o partidă din liga a doua germană! Nici măcar un galben pentru o fractură de tibie şi peroneu!

Articol de GSP - Publicat marti, 07 decembrie 2010 00:00

În timpul partidei Union Berlin - Bochum 0-1 din liga a doua germană, fundaşul oaspeţilor, Matias Concha, s-a ales cu o accidentare teribilă.

Acesta s-a ales cu o fractură de tibie şi peroneu şi va rata tot restul sezonului. Pentru intrarea sa,  Macchambes Younga-Mouhani nu a văzut nici măcar cartonaşul galben din partea arbitrului! "Îmi pare foarte rău. Pot spune doar atît: Însănătoşire grabnică. Ăsta este sportul", a spus jucătorul lui Union Berlin.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
florinch
florinch  •  07 Decembrie 2010, 16:24

Pai ce,la noi a vazut Kone de la CFR Cluj vreun cartonas ca i-a fracturat piciorul lui Dr.Grigore?Atunci nu ati mai dat faza in ziar.Doar Grigore ersa de la dusmanul vostru,al GSP-istilor,Dinamo si nu merita sa-l suparati pe Paszkany doar pentru atat.

flocirica
flocirica  •  07 Decembrie 2010, 13:39

cred ca ar fi cinstit ca in astfel de cazuri si vinovatul sa nu mai reintre pe teren decat odata cu accidentatul. sau sa poata juca in continuare numai daca jucatorul lovit isi da acceptul. asa poate asfel de animale turbate s-ar eforta si ar GANDI inainte sa faca asemenea gesturi.

torres1
torres1  •  07 Decembrie 2010, 13:35

Ar trebui suspendat mult timp

Vezi toate comentariile (5)
Comentează