INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Schimb surprinzător între Barcelona și Chelsea? Ne-a acuzat de rasism și acum e aproape de transferul carierei!

Leo Messi și Kante ar putea fi colegi din sezonul viitor // FOTO: Guliver/GettyImages
Leo Messi și Kante ar putea fi colegi din sezonul viitor // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 15 aprilie 2020 13:22

Barcelona ar fi gata să renunțe la mijlocașul brazilian Philippe Coutinho, pe care l-ar ceda la Chelsea. În locul lui Philippe Coutinho l-ar lua pe ”închizătorul” francez N'Golo Kanté.

La 27 de ani, Philippe Coutinho nu mai impresionează, cum o făcea cândva, la Liverpool. Cumpărat cu 120 de milioane de euro în ianuarie 2018, nu s-a integrat prea bine la Barcelona, fiind împrumutat vara trecută la Bayern. Și nici acolo nu va rămâne. Nici bavarezii n-ar vrea să plătească 80 de milioane pentru a-l transfera definitiv, nici el nu ar dori să rămână. Gândul lui este să se întoarcă în Anglia

.Brazilianul ar avea o ofertă bună de la Chelsea, iar Barcelona ar fi făcut imediat legătura, apărând o posibilă tranzacție la orizont. Un schimb de jucători. Clubul blaugrana l-ar ceda pe Coutinho și l-ar primi pe „închizătorul" francez N'Golo Kanté, 29 de ani, campion mondial în 2018 cu Franța.

Cel care ne-a acuzat de rasism ajunge pe "Camp Nou"?

Un alt nume surprinzător care apare pe lista catalanilor este Alexander Isak. Atacantul suedez al lui Real Sociedad ar putea veni pe „Camp Nou" dacă transferul lui Lautaro Martinez (Inter Milano) nu se realizează. Isak, 20 de ani, este cel care ne-a acuzat de rasism după meciul de anul trecut de la București, în preliminariile Euro. 

80 de milioane de euroeste cota lui N'Golo Kanté, potrivit transfermarkt.de

56 de milioane de eurovalorează acum Philippe Coutinho

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Poveste fabuloasă din vestiarul Parmei lui Mutu și Adriano: „A venit obosit... Mister a intrat și l-a găsit întins pe masă”

Newcastle ajunge la Mohammed bin Salman, cel mai controversat prinț al Arabiei Saudite! Omul acuzat că a ucis un jurnalist plătește 300 de milioane de lire

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează