INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FINAL DE CARIERĂ

Scholes nu a vrut să renunţe la fotbal nici la 36 de ani! Putea să ajungă în liga a treia

Scholes ar fi jucat in liga a treia!
Scholes ar fi jucat in liga a treia!

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 17 iunie 2011 15:03

Mijlocaşul de legendă al "diavolilor roşii" nu a vrut să-şi agaţe ghetele în cui nici după 17 ani de fotbal profesionist la cel mai înalt nivel. Şi-a trecut în palmares 10 trofee din Premier League şi două cupe ale Ligii Campionilor iar la finalul contractului a luat în considerare posibilitatea de a evolua pentru Oldham, o echipă din a treia ligă.

Înainte să anunţe că îşi va încheia cariera la finalul sezonului 2010/2011 şi că va prelua un post de antrenor în cadrul celor de la Manchester United, mijlocaşul în vîrstă de 36 de ani a fost tentat să revină în iarbă la Oldham. Formaţia din League One, a treia ligă din Anglia, a anunţat că ar fi fost încîntată să îl aibă în lot pe fostul mijlocaş de naţională.

"Am luat decizia de a mă retrage pentru că aşa am simţit. Dacă ar fi fost să joc pentru un alt club, aş fi ales probabil Oldham, dar din moment ce nu mai pot să ajut echipa, nu văd de ce aş mai continua", a declarat Scholse pentru tribalfootball.com

În toată cariera sa, Scholes a evoluat doar pentru Manchester United şi a îmbrăcat tricoul roşu în nu mai puţin de 676 de meciuri.

- 24 de cupe a cîştigat Scholes cu Manchester United (1994-2011)

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează