INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Un ministru cere arestarea imediată a lui Robinho: „La închisoare cu el! Niciun violator nu trebuie aplaudat”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 20 octombrie 2020 11:37 / Actualizat marti, 20 octombrie 2020 12:28

Robinho, fostul internațional brazilian, a fost condamnat în 2017 în Italia la nouă ani de închisoare, fiind acuzat de viol. „Îmi vine să râd, femeia era complet beată”, a fost auzit Robinho spunându-i unui prieten la telefon.

Săptămâna trecută, Santos i-a reziliat contractul lui Robinho, după ce sponsorii au amenințat că reziliază contractele cu clubul paulista. Fostul internațional brazilian, 36 de ani, ex Real Madrid, Manchester City și Milan, condamnat în 2017 de tribunalul din Milano la 9 ani de închisoare pentru violarea unei tinere de origine albaneză în 2013, a depus apel împotriva acestei pedepse. Dar site-ul GloboEsporte a dezvăluit o interceptare a unei discuții telefonice (folosită de justiția italiană împotriva lui) pe care jucătorul a avut-o cu un prieten: „Îmi vine să râd, nu-mi pasă. Femeia era complet beată. Nici măcar nu știe ce s-a întâmplat".

„Mi s-a făcut greață, mi-a venit să vomit!"

Damares Alves, ministrul pentru protecția femeii, familiei și drepturilor omului în Brazilia, pastor evanghelic, și ea victima unei agresiuni sexuale, în copilărie, a reacționat vehement. "La închisoare cu el. Imediat! Niciun violator nu trebuie aplaudat. E o infracțiune care nu merită compasiune", a declarat Alves. „El vrea să revină pe teren ca un erou. Dar, auzind acea înregistrare, mi s-a făcut greață, mi-a venit să vomit. Aici sau în Italia, să fie închis!".
 

Robinho își poate ispăși pedeapsa în Brazilia

Momentan, cât timp sentința nu este definitivă, Robinho nu poate fi arestat. Și nu există posibilitatea extrădării sale. Dar, susține presa sud-americană, autoritățile celor două țări pot ajunge la un acord pentru ca fotbalistul să își ispășească pedeapsa în Brazilia 

VIDEO Robinho, show la antrenamentele lui Santos

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Gerard Pique și-a pus la zid colegii: „La dracu', treziți-vă! N-aveți deloc sânge în voi!”

UEFA are un proiect revoluționar pentru Liga Campionilor » Ce schimbări majore se pregătesc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează