INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANCHETĂ

Se face lumină în cazul Astori: două persoane cercetate pentru omor prin imprudență!

Articol de GSP - Publicat marti, 11 decembrie 2018 14:07

Se face lumină în cazul lui Davide Astori, căpitanul Fiorentinei care a decedat în somn la 31 de ani, pe 4 martie 2018, înaintea unei partide din Seria A. Verdictul inițial al medicilor a fost stop-cardiorespirator, dar ulterior au apărut și alte ipoteze (detalii). 

Doi medici, Giorgio Galanti și Francesco Stagno, angajaţi la spitale din Florenţa şi din Cagliari, fac obiectul unei anchete pentru omor prin imprudenţă, după ce au emis certificate prin care l-au declarat apt de joc pe Astori, este anunţul făcut azi de Parchetul din Florenţa.

Joi, profesorul Galanti trebuie să se prezinte în fața magistraților care conduc investigația: procurorul Giuseppe Creazzo și procurorul-adjunct Antonino Nastasi.

Astori a evoluat în 109 meciuri în tricoul Fiorentinei, reușind să marcheze trei goluri. A fost crescut la juniorii lui AC Milan și a mai jucat la Cremonese, Cagliari și AS Roma.

14selecții a strâns Astori la naționala Italiei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close