INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

UPDATE S-a încheiat întâlnirea dintre Lionel Messi și tatăl lui! Barcelona are motive să spere

Lionel Messi.  foto: Guliver/Getty Images +38   FOTO
Lionel Messi. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 03 septembrie 2020 09:30 / Actualizat joi, 03 septembrie 2020 19:04

BARCELONA. Ziaristul Martin Arevalo, de la postul de televiziune argentinian TyC Sports, cel care a anunțat că Leo Messi a trimis „burofaxul” despărțirii de Barcelona, susține acum că argentinianul s-ar fi răzgândit!

UPDATE 18:00: S-a încheiat întâlnirea dintre Messi și tatăl său. După ce au analizat cu atenție toate variantele, superstarul argentinian este tentat să continue în Spania.

UPDATE 15:28: Întrebat azi dacă există posibilitatea ca Leo Messi să rămână la Barcelona, Jorge Messi, tatăl „Puricelui Atomic”, a părut că nu neagă varianta ca fiul său să continue pe Camp Nou. Acesta a răspuns sec: „Nu știu”. În seara aceasta, se va întâlni cu Leo pentru a lua decizia finală.

Știrea inițială: 

Barcelona nu renunță la Messi și e posibil să câștige această luptă cu cel mai mare jucător din istoria sa. Miercuri, Jorge, tatăl și agentul căpitanului blaugrana, a venit în Catalunya, sperând să rezolve totul într-o negociere finală cu Josep Maria Bartomeu

Dar nu s-a ajuns la niciun acord. Pozițiile au rămas la fel de radicale la sfârșitul discuției care a durat mai mult de o oră și jumătate.

  • Messi a anunțat că decizia e irevocabilă. Vrea să plece, chiar gratis, considerând că poate activa acea clauză, de a părăsi clubul la sfârșitul sezonului, clauză care s-ar fi prelungit din cauza pandemiei. 
  • Președintele Barçei a răspuns foarte ferm. Leo e fotbalist sub contract și nu este de vânzare. Singura cale de despărțire este de a plăti clauza de reziliere, 700 de milioane de euro.

Sergio Ramos: „Am vrea ca Messi să rămână la Barcelona. Face campionatul mai puternic" 

În fața unei asemenea situații, Messi s-ar fi răzgândit. Ziaristul Martín Arévalo, de la postul de televiziune argentinian TyC Sports, cel care a anunțat că Leo a trimis "burofaxul" despărțirii de Barcelona pe 25 august, susține acum că "sunt 90 la sută șanse ca Messi să continue cu Barcelona". Ar rămâne până la sfârșitul actualului contract, pe 30 iunie 2021! 

Miercuri, într-un interviu pentru Marca, Sergio Ramos își dorea ca argentinianul să nu se transfere. "Leo și-a câștigat dreptul de a-și decide viitorul. Nu știu dacă e cel mai bun lucru pentru el, dar pentru fotbalul spaniol, pentru Barcelona și pentru noi, e rău cu siguranță", a declarat căpitanul lui Real Madrid. 

"Nouă ne place să câștigăm împotriva celor mai buni, am vrea să rămână. Face campionatul mai puternic, ridică nivelul Barcelonei, iar El Clasico e mult mai frumos".

FOTO. Imagini spectaculoase din istoria Barcelonei: 

Gică Popescu pe vremea când juca la Barcelona
+34 FOTO

Citește și alte știri despre Leo Messi și Barcelona: 

Sergio Ramos, cuvinte mari despre Leo Messi: „Și-a câștigat dreptul. Eu aș vrea să rămână, face totul mai frumos”

Gică Popescu a aflat detalii din interior despre scandalul dintre Messi şi Barcelona: „Am vorbit cu prieteni din club”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
bazinga
bazinga  •  03 Septembrie 2020, 23:37

SUPERB!

bazinga
bazinga  •  03 Septembrie 2020, 19:45

*** IEFTINA DE DOI BANI !TEATRU ANSURD PENTRU PROSTI !NU VA PLECA NICIODATA DIAVOLUL ATOMIC DE LA bARCA!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10206442251877526
Adrian Barbu  •  03 Septembrie 2020, 18:54

Bai jumatate, nu mai bine faci “articolul” pe jumate, cand se stie ceva sigur? Tot o dai la intors, din ora in ora. Gata, am inteles si cu “jurnalismul senzational”, dar da-o incolo, ca ne-ai ametit!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează