INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO Imagini emoționante cu Sebastian Haller, fotbalistul lui Dortmund care suferă de cancer » A izbucnit în lacrimi în momentul în care a fost premiat

Sebastian Haller
Sebastian Haller

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2022 20:26 / Actualizat miercuri, 31 august 2022 21:15

Sebastian Haller (28 de ani), atacantul celor de la Borussia Dortmund, care suferă de cancer la testicule, a fost protagonistul unui moment emoționant marți seară, în cadrul unei ceremonii.

Atacantul ivorian cumpărat de la Ajax cu 31 de milioane de euro în această vară de Borussia a fost premiat pentru titlul de golgeter al sezonului trecut în Olanda, în care a reușit 21 de goluri.

În momentul când acesta a urcat pe scenă să primească trofeul, a vorbit și despre situația dificilă prin care trece de când a fost depistat cu cancer, izbucnind în lacrimi.

Sebastian Haller: „Mă simt bine”

„Primele două-trei zile la spital nu au fost cele mai bune, nici după ce am părăsit spitalul. Sunt norocos, am oameni în jurul meu. Kinetoterapeutul m-a ajutat în fiecare zi să mă simt bine. Nu este ușor, dar mă simt grozav. 

Cred că este ceva ce se poate întâmpla tuturor. Îmi spun uneori că sunt norocos că mi s-a întâmplat mie, pentru că nu toată lumea poate avea acest moment dificil. Sunt înconjurat de mulți oameni, dar totul este în regulă. Mă simt bine”, a declarat Haller potrivit ESPN.

Citește alte știri din fotbalul internațional: 

Bătut și jefuit în propria locuință, Aubameyang a reacționat » Mesajul postat de atacantul Barcelonei
SPANIA
Bătut și jefuit în propria locuință, Aubameyang a reacționat » Mesajul postat de atacantul Barcelonei
Chelsea a plătit peste 80 de milioane de € pentru fundașul vedetă a lui Leicester
PREMIER LEAGUE
Chelsea a plătit peste 80 de milioane de € pentru fundașul vedetă a lui Leicester

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează