INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Bătut și jefuit în propria locuință, Aubameyang a reacționat » Mesajul postat de atacantul Barcelonei

Pierre-Emerick Aubameyang
Foto: Imago
Pierre-Emerick Aubameyang Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2022 19:10 / Actualizat miercuri, 31 august 2022 19:38

Pierre-Emerick Aubameyang (33 de ani), atacantul celor de la Barcelona, a vorbit pentru prima după ce a fost atacat și jefuit de hoți în propria casă. 

Duminică seară, patru indivizi mascați au intrat în casă peste  Aubameyang, forțându-l să le deschidă un seif, din care au furat bijuterii. Aceștia l-au și agresat pe atacantul gabonez, provocându-i o fractură e mandibulă care îl va ține departe de gazon timp de o lună.

La 3 zile de la eveniment, Auba a postat un mesaj pe contul său de Instagram prin care le mulțumește fanilor pentru susținerea primită.  

Aubameyang: „Sentimentul că nu mai suntem în siguranță în propria noastră locuință este greu de înțeles și de descris”

„Salutări tuturor! Vă mulțumesc mult tuturor pentru mesaje. Duminică noapte, niște lași violenți au pătruns în locuința noastră și mi-au amenințat familia și copiii, doar pentru a fura niște lucruri. M-au rănit în zona maxilarului, dar mă voi recupera rapid.

 Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nimeni nu a mai fost rănit. Sentimentul că nu mai suntem în siguranță în propria noastră locuință este greu de înțeles și de descris, dar familia noastră va depăși acest moment și va fi mai puternică decât oricând. Vă mulțumesc pentru sprijin, chiar înseamnă mult pentru noi”, a scris Aubameyang pe Instagram.

Pierde transferul la Chelsea din cauza jafului?

Una dintre ultimele mutări pregătite de Chelsea în acest mercato este și aducerea lui Pierre-Emerick Aubameyang de la Barcelona. Tratativele sunt avansate, catalanii nu se opun plecării, mai ales că mai scapă de-un jucător și salariul său. 

Cluburile sunt înțelese practic asupra sumei de achiziție, numai că afacerea ar putea cădea din alte motive. Medicale, întrucât atacantul gabonez riscă să stea o lună pe tușă, din cauza unei fracturi de mandibulă suferite în noaptea de duminică spre luni. 

S-a întâmplat în timpul atacului armat căruia i-a căzut victimă. Hoții mascați l-au agresat și l-au lovit cu o rangă, provocându-i răni, dar a scăpat totuși fără consecințe grave, dincolo de pagubele materiale înregistrate. 

Barcelona a decis să-l mute la un hotel mai în siguranță până când își va clarifica situația. Auba își dorește să revină în Premier, pentru că a ajuns doar rezervă după transferul lui Lewandowski.

Premier League bate recordul » Peste 2 miliarde € în transferuri!

După Cristiano Ronaldo, Mikautadze! Ladislau Boloni a descoperit o „perlă” la Metz

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează