INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Ședință la vârf în conflictul Romelu Lukaku - Thomas Tuchel! S-a implicat mâna dreaptă a lui Abramovici + Amendă uriaşă

Romelu Lukaku risca să distrugă atmosfera la Chelsea, foto: Guliver/gettyimages
Romelu Lukaku risca să distrugă atmosfera la Chelsea, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 04 ianuarie 2022 12:54 / Actualizat marti, 04 ianuarie 2022 15:26

Managerul german Thomas Tuchel, susținut și de jucătorii lui Chelsea, și de liderii clubului, a discutat luni cu atacantul Romelu Lukaku și situația s-a rezolvat. 

UPDATE 13:00: Potrivit Gazzettei dello Sport, Lukaku va fi amendat de Chelsea cu 600.000 de euro pentru acest scandal. Belgianul câștigă 12 milioane de euro anual net, astfel că amenda înseamnă 5% din salariu.

Romelu Lukaku risca să distrugă atmosfera la Chelsea, la jumătatea sezonului. Interviul pentru Sky Sport Italia, în care se plângea că e nefericit pe „Stamford Bridge", afirmând că Thomas Tuchel nu îl susține și nu îl folosește cât ar trebui, a încins vestiarul londonez.

Primul transfer din 2022 pentru CFR Cluj. Varga: „Da, l-am luat! Îi îndeplinesc lui Dan Petrescu toate dorințele”
CFR CLUJ
Primul transfer din 2022 pentru CFR Cluj. Varga: „Da, l-am luat! Îi îndeplinesc lui Dan Petrescu toate dorințele”

S-a implicat Granovskaya, mâna dreaptă a lui Abramovici

Thomas Tuchel l-a exclus din lot la meciul cu Liverpool, de duminică, iar jucătorii și oficialii clubului i-au luat toți apărarea lui Tuchel în acest conflict. 

Pentru fostul atacant italian Fabrizio Ravanelli, planul lui Lukaku era să abandoneze Chelsea imediat și să se mute la Tottenham, unde s-ar fi reîntâlnit cu Antonio Conte, cu care lucrase atât de bine la Inter.

Luni, Tuchel s-a întâlnit cu belgianul pentru a rezolva problemele. Potrivit The Guardian, directorul general Marina Granovskaia, mâna dreaptă a patronului Abramovici, s-a implicat, intermediind discuția. Și situația s-a calmat.

Gazzetta dello Sport scrie că Lukaku va fi amendat de Chelsea cu 600.000 de euro pentru acest scandal provocat de el. Belgianul câștigă 12 milioane de euro anual net.

Antonio Conte: „Ar fi lipsă de respect să vorbesc despre Romelu Lukaku"

Vârful în vârstă de 28 de ani a anunțat că nu vrea să plece de la Chelsea nici acum, nici la vară, regretă acel interviu și se așteaptă ca el să-și ceară scuze public. Managerul a pus capăt conflictului, urmând să-l includă în lot pentru meciul de mâine, chiar cu Tottenham, în turul semifinalei Cupei Ligii Angliei..

Provocat de jurnaliști, Antonio Conte a refuzat să comenteze subiectul „Lukaku": „Ar fi lipsă de respect să vorbesc despre el".

Care a fost scopul acelui interviu care a stricat atmosfera în vestiar? A fost un atac public la manager, Lukaku i-a subminat autoritatea. Tuchel trebuie să ia măsuri, altfel își pierde respectul jucătorilor
- Chris Sutton, fost atacant Chelsea

115 milioane de euroa plătit Chelsea pentru a-l transfera pe Romelu Lukaku în vara trecută, de la Inter

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Ionuț Radu, tot mai aproape de plecarea de la Inter » Ce decizie au luat șefii clubului

Ofertă amețitoare pentru noul star din Serie A » Fiorentina e gata să-l vândă în Premier League

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
buuuuuuuu
buuuuuuuu  •  04 Ianuarie 2022, 15:41

***. *** *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează