INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA

Selecţionerul Columbiei şi-a cerut scuze după ce a lovit o femeie care l-a criticat pentru prestaţia de la Copa America

Selecţionerul Columbiei şi-a cerut scuze public, după ce a lovit o femeie care l-a criticat pentru prestaţia echipei la Copa America :O
Selecţionerul Columbiei şi-a cerut scuze public, după ce a lovit o femeie care l-a criticat pentru prestaţia echipei la Copa America :O

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 09 august 2011 15:44

Hernan Gomez, selecţionerul Columbiei, a lovit de două ori o femeie la ieşirea dintr-un bar din Bogota, după ce aceasta a criticat modul de a conduce naţionala. El şi-a cerut scuze public pentru acel incident, susţinînd că regretă ieşirea violentă.

"În legătură cu incidentul care a avut loc sîmbătă şi care mă frămîntă, vreau să spun public că regret profund gestul meu şi faptul că mi-am pierdut calmul în asemenea mod. Vreau să-mi prezint scuze public pentru comportamentul meu. O astfel de atitudine nu este în niciun caz acceptabilă şi mai ales din partea unei persoane ca mine, care nu s-a aflat niciodată într-o astfel de situaţie în 26 de ani de carieră profesională", a spus Gomez, conform adevărul.ro.

În iulie, Columbia a fost eliminată de Peru, în sferturile de finală ale competiţiei Copa America din Argentina.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează