INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Selecționerul Franței sare în apărarea lui Paul Pogba: „Situația lui mă întristează. Va trebui să se apere la TAS!”

Paul Pogba și Didier Deschamps / Foto: Imago
Paul Pogba și Didier Deschamps / Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 29 februarie 2024 21:28 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 21:28

Didier Deschamps (55 de ani), selecționerul Franței, a sărit în apărarea lui Paul Pogba (31 de ani), jucător suspendat pentru 4 ani după ce a picat un test doping în august 2023, fiind depistat cu doze anormale de testosteron.

Agenția Antidoping din Italia l-a suspendat provizoriu, iar Instanța Antidoping din Peninsulă a deschis o anchetă, verdictul fiind oferit astăzi: 4 ani de suspendare, iar cariera lui Pogba este ca încheiată!

„Hoțului de hoți i-e frică!” » Negoiță, insinuare frontală la adresa lui Gigi Becali: „Și cu asta am spus tot!”
FCSB
„Hoțului de hoți i-e frică!” » Negoiță, insinuare frontală la adresa lui Gigi Becali: „Și cu asta am spus tot!”

Didier Deschamps: „Situația lui mă întristează. Va trebui să se apere la TAS!”

„Nu-mi pot imagina în niciun moment că Paul a avut intenția de a se dopa. Acum, există faptele și rezultatul celor două probe prelevate. Prezența hormonului ilicit este incontestabilă. Paul va trebui acum să ducă o nouă luptă, să se apere în fața Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) și să-i convingă pe judecători că nu a luat cu bună știință substanțele interzise.

Ceea ce trăiește Paul de câteva luni este extrem de dificil, iar eu evident nu pot rămâne indiferent la tristețea lui, având în vedere tot ce a realizat la națională și relațiile pe care le-am stabilit la echipa Franței. Situația lui mă întristează și sper din tot sufletul că se va putea îmbunătăți”, a declarat Didier Deschamps, potrivit RMC Sport.

Paul Pogba: „Niciodată nu am luat conștient niciun supliment care încalcă regulile antidoping"

„Am fost informat astăzi de hotărârea Tribunalului Național Antidoping și cred că verdictul este greșit. Sunt trist, șocat și cu inima ruptă, pentru că tot ce am costruit în cariera mea de jucător profesionist mi-a fost luat", a început campionul mondial din 2018 mesajul său pe rețelele de socializare.

„Când voi fi eliberat de interdicțiile legale, întreaga poveste va deveni clară, dar niciodată nu am luat conștient, deliberat niciun supliment care încalcă regulile antidoping", a adăugat el.

Paul Pogba: „Voi depune apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv"

Mijlocașul în vârstă de 31 de ani și-a continuat pledoaria: „Ca sportiv profesionist, nu aș fi făcut niciodată nimic pentru a-mi îmbunătăți performanța folosind substanțe interzise și nu am arătat niciodată lipsă de respect, nu mi-am păcălit colegii, suporterii echipelor la care am jucat sau jucătorii formațiilor adverse".

A confirmat care va fi acțiunea sa imediată: „Ca o consecință a deciziei de astăzi, voi depune apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv". La TAS, într-o ultimă tentativă de a-și limpezi imaginea pătată.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

FCU Craiova, în aer » Negocierile cu antrenorul dorit de Mititelu au căzut
FCU CRAIOVA
FCU Craiova, în aer » Negocierile cu antrenorul dorit de Mititelu au căzut
Și-a văzut Dan Șucu interesul? Ionuț Negoiță e sigur: „Altfel, n-ar fi venit la Rapid!” + nemilos în scandalul momentului
RAPID
Și-a văzut Dan Șucu interesul? Ionuț Negoiță e sigur: „Altfel, n-ar fi venit la Rapid!” + nemilos în scandalul momentului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
florinbelascu
florinbelascu  •  29 Februarie 2024, 22:15

Oare și-o fi luat suplimentele alimentare tot din Franța de la academia Mouratoglu?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează