INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Tatăl lui Sergio Aguero aruncă „bomba”: „Dacă primește telefonul, discută data transferului”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 martie 2019 11:19

Leonel Del Castillo, tatăl lui Sergio Aguero (30 de ani), e sigur că fiul său ar accepta în viitorul apropiat o revenire în Argentina, la Independiente. 

„Deocamdată, nimeni de la Independiente nu l-a sunat pe Aguero. Nu m-au contactat nici pe mine. Sergio nu se poate răscula, să spună el: «Vreau să mă întorc!». Trebuie întâi să simtă că e dorit.

Suntem în relații foarte bune cu patronul Hugo Moyano. Dacă primește un telefon, cred că poate discuta și stabili data revenirii”, a declarat tatăl fotbalistului pentru Radio Villa Trinidad. 

Sergio „Kun” Aguero are contract cu Manchester City până în 2021. Argentinianul este cel mai bun marcator din istoria „cetățenilor”, cu 226 de reușite în 326 de meciuri oficiale.

75.000.000 €este cota lui Aguero conform transfermarkt.de

Record la Independiente

Aguero a debutat pentru Independiente la vârsta de 15 ani și 35 de zile, într-un meci cu San Lorenzo. Vârful lui Manchester City deține în continuare recordul de cel mai tânăr fotbalist din istoria formației argentiniene. În 2016 a fost cumpărat de Atletico Madrid în schimbul sumei de 21 de milioane de euro.

Vezi și: 

Premier League a ieșit de sub dominația Spaniei! De când n-au mai fost 6 echipe din aceeași țară în „sferturile” cupele europene

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
raul4steaua
raul4steaua  •  16 Martie 2019, 12:41

"În 2016 a fost cumpărat de Atletico Madrid", poate ati vrut sa ziceti 2006

Vezi toate comentariile (1)
Comentează