INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Sergio Aguero plănuiește să plece de la Manchester City » Destinație surpriză pentru fotbalistul sud-american

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat joi, 09 noiembrie 2017 17:03

Sergio Aguero și-a exprimat dorința de a reveni la Independiente, în Argentina, după terminarea contractului cu Manchester City. Acest lucru s-ar putea întâmpla la sfârșitul sezonului următor.

Atacantul, în vârstă de 29 de ani, are o înțelegere cu liderul din Premier League până în vara lui 2019, dar cu opțiunea prelungirii pentru încă un an. El a oferit amănunte despre viitorul său într-un interviu acordat Tyc Sports, înaintea meciului amical dintre Rusia și Argentina.

”Gândul meu a fost întotdeauna să mă întorc la Independiente, atunci când voi încheia contractul cu City”, a declarat Aguero. Există totuși o confuzie legată de anul în care argentianul termină înțelegerea cu echipa de pe ”Etihad”.

Pep Guardiola declara în ianuarie că fotbalistul și-a prelungit acordul cu ”cetățenii” până în 2020, însă presa din Argentina vorbește de 2019.

Chestionat de mass-media, jucătorul nu a dat un răspuns ferm: ”Nu știu (care este termenul – n.r.), nu-mi amintesc. Cred că este 2019, când voi merge acasă, voi verifica din nou”.

Aguero, care este cotat la 65 de milioane de euro de transfermarkt, a venit pe ”Etihad” în 2011 de la Atletico Madrid. El a devenit golgheterul all-time al lui Manchester City, având 179 de goluri marcate, iar în actualul sezon, el a evoluat în 8 partide în Premier League, înscriind de tot atâtea ori.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close