INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Sergio Aguero se întoarce la naționala Argentinei! » Va participa la Campionatul Mondial din Qatar

Sergio Aguero/ foto: Guliver/GettyImages
Sergio Aguero/ foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2022 15:54 / Actualizat marti, 22 februarie 2022 16:22

Sergio Aguero (33 de ani), fostul atacant al lui Manchester City și al Barcelonei, se întoarce la naționala Argentinei. Fotbalistul retras la sfârșitul anului trecut va face parte din stafful tehnic al echipei „albiceleste” la Cupa Mondială din Qatar.

Aguero s-a retras în decembrie 2021, din cauza unor probleme cardiace. Fostul atacant s-a întors recent în țara natală, unde s-a întâlnit cu președintele Federației Argentiniene de Fotbal, Claudio Tapia. Cei doi au discutat despre întoarcerea lui Sergio la națională, în staff-ul tehnic, potrivit TyC Sports.

Sergio Aguero revine la naționala Argentinei

Rolul lui Aguero nu este încă stabilit, dar argentinianul a anunțat că discuțiile au decurs foarte bine și că va participa la Mondialul din Qatar (21 noiembrie 2022 - 18 decembrie 2022).

Sergio Aguero atacă presa franceză, după ce Messi a primit nota 3 în L'Equipe: „Niște nemernici”
FRANȚA
Sergio Aguero atacă presa franceză, după ce Messi a primit nota 3 în L'Equipe: „Niște nemernici”

„Voi merge în Qatar. Acum, trebuie să vedem și ce rol voi avea. A fost o discuție plăcută. El Chiqui (n.r.- Claudio Tapia) a fost foarte bun cu mine și m-a rugat să ne întâlnim. În zilele următoare vom continua discuțiile pentru a vedea ce rol voi avea. Acum, săptămâna aceasta vom finaliza totul. Ceea ce i-am spus mereu lui Chiqui este că voi fi cu băieții, voi fi acolo, mă înțeleg foarte bine cu ei.

Este foarte recent ce mi s-a întâmplat și am avut oferte din diverse locuri, dar vreau să mă bucur de moment și să fiu calm, așa cum făceam când eram fotbalist. De exemplu, este prima zi de naștere pe care o petrec cu fiul meu în Argentina, cu familia lui și a mea, împreună. Asta e bine pentru el, iar eu, când eram jucător, nu puteam face asta”, a spus Aguero pentru TyC Sports.

101 meciuria jucat Sergio Aguero pentru naționala Argentinei, marcând 41 de goluri

Citește și:

Christian Eriksen strălucește din nou pe teren » Danezul a reușit două pase decisive în amicalul cu Rangers

Colegul românilor de la Galatasaray s-a întors pe teren după 11 operații și 423 de zile

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează