INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Sergio Busquets, interviu despre situația de la Barcelona: „Ne lipsesc jucătorii care să facă asta” + Ce a spus despre o posibilă revenire a lui Messi

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2022 11:37 / Actualizat joi, 31 martie 2022 12:59

Sergio Busquets (33 ani) a oferit un interviu presei spaniole, în care a vorbit despre problemele Barcelonei, despre o eventuală revenire a lui Messi la clubul catalan, dar și despre retragerea sa.

Mijlocașul Barcei este mulțumit de modul în care a reacționat echipa din momentul în care Xavi a fost instalat pe banca tehnică, dar consideră că e nevoie de întăriri pentru a putea fi cu adevărat competitivă.

„Cât ne mai păcălim cu el?” » Fotbalistul pe care Ștucan îl vede OUT din națională: „Are panica scrisă în ADN”
ROMÂNIA
„Cât ne mai păcălim cu el?” » Fotbalistul pe care Ștucan îl vede OUT din națională: „Are panica scrisă în ADN”

În ciuda rezultatelor bune din ultima perioadă, Busquets trage un semnal de alarmă, fiind de părere că oamenii din conducerea clubului trebuie să mai aducă jucători, asta dacă și situația financiară permite aceste transferuri. 

Sergio Busquets, despre reconstrucția de la Barcelona: „Ne lipsesc jucătorii care să facă diferența în față”

„Consider că la Barcelona se reconstruiește ceva măreț. Avem mulți fotbaliști tineri care joacă multe meciuri și au calitate. Totuși, dacă economic ne permitem, cred că trebuie să facem niște transferuri pentru a întări echipa. 

Ne lipsesc jucătorii care să facă diferența în atac, iar fotbalul din ziua de astăzi pentru asta este făcut. Să ai jucători care să marcheze goluri constant. Oricum, având în vedere mentalitatea pe care o are antrenorul nostru, suntem pe drumul cel bun”, a explicat mijlocașul de 33 de ani.

Sergio Busquets, despre revenirea lui Messi la Barcelona

Catalanul a recunoscut că va fi foarte dificil să aibă loc o revenire a lui Leo Messi la Barcelona, chiar dacă el și-ar dori să fie din nou coleg cu superstarul argentinian.

„Da, aș vrea să se întoarcă Messi, dar este foarte greu pentru că are contract cu o altă echipă în acest moment. În plus, știm modul în care a plecat de la clubul nostru, au fost probleme economice și va fi dificil să revină”.

Busquets își dorește să continue la Barcelona

În ceea ce privește viitorul său, mijlocașul de 33 de ani a dezvăluit că nu vrea să se retragă prea curând. Însă, dacă nu va mai putea ajuta Barcelona, preferă să joace pe un alt continent.

„Nu mă retrag încă, pot să ajut în continuare echipa, mai am un an de contract. Trebuie să iau lucrurile pas cu pas, știu că am 33 de ani. Când se termină contractul, voi discuta cu președintele și vom decide împreună. Dacă nu continui la Barcelona, nu mă văd jucând în Europa, probabil voi încerca o experiență pe un alt continent”, a declarat Busquets.

669de meciuri a strâns Sergio Busquets în tricoul Barcelonei

Citește și alte știri despre fotbalul internațional: 

Gareth Soutghate, avertizat de organizatori după ce a protestat împotriva Mondialului din Qatar: „Să-și alegă cu grijă cuvintele”

Darijo Srna, între iadul din Iugoslavia și bombardamentele din Ucraina » Mărturii tulburătoare: „Au vrut să-mi ia casa în '90. Mi-au luat-o în 2014 şi acum vor să o facă din nou!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează