INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

O veste cu adevărat bună » La 37 de zile de la internare, portarul lovit de un cal cu copita-n cap a ieșit de la terapie intensivă!

Suporterii lui PSG au fost alături de Sergio Rico // Foto: Imago
Suporterii lui PSG au fost alături de Sergio Rico // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 05 iulie 2023 16:24 / Actualizat miercuri, 05 iulie 2023 19:55

Sergio Rico, 29 de ani, internat pe 28 mai în stare critică după un accident suferit la un pelerinaj din Spania, se simte mai bine, fiind mutat într-o rezervă normală, după ce ieșise din comă pe 19 iunie.

Vești bune din Spania legate de Sergio Rico. Starea de sănătate a portarului lui PSG se ameliorează. Ieri, după 37 de zile la terapie intensivă, 22 în comă, goalkeeperul în vârstă de 29 de ani a fost mutat într-o rezervă normală la spitalul Virgen del Rocio din Sevilla.

Mesaj sfâșietor al soției lui Sergio Rico, în clipele critice: „Dragostea mea, nu mă lăsa singură”

După ce, la un moment dat, în primele 48 de ore de la internare, era în mare primejdie, viața sa fiind în pericol - soția lui, Alba Silva, scria atunci pe Instagram „Dragostea mea, nu mă lăsa singură, căci îți jur, nu pot și nu știu cum să trăiesc fără tine. Te așteptăm. Te iubim atât de mult” -, Rico își revine tot mai mult de la o zi la alta. Așa cum a anunțat Alba, fotbalistul este conștient și vorbește cu apropiații.

A ieșit din comă! Veste bună pentru portarul lui PSG lovit cu copita-n cap de un cal: „Facem pași mici înainte, vedem deja lumina
SPANIA
A ieșit din comă! Veste bună pentru portarul lui PSG lovit cu copita-n cap de un cal: „Facem pași mici înainte, vedem deja lumina"

Sergio Rico, lovit în cap de un cal de mai multe ori!

În noaptea de 27 spre 28 mai, chiar după meciul în care PSG a remizat la Strasbourg (1-1), cucerind al 11-lea titlu de campioană, portarul a primit acceptul clubului și a zburat direct spre Andaluzia. A aterizat la Malaga, de unde a călătorit spre satul El Rocio, din regiunea Huelva, pentru pelerinajul Romeria del Rocio de Huelva.

În acea duminică, dimineață, a fost victima accidentului. O variantă prezentată la acea vreme: un cal liber ar fi intrat în calul pe care se afla Sergio Rico, fotbalistul ar fi căzut și ar fi fost lovit de mai multe ori cu copita în cap. Paramedicii au intervenit, fiind transportat de urgență cu elicopterul la spital.

Cât de gravă este criza financiară a Barcelonei?! Laporta a mers după bani în Qatarul pe care îl punea la zid
BARCELONA
Cât de gravă este criza financiară a Barcelonei?! Laporta a mers după bani în Qatarul pe care îl punea la zid

Starea lui Sergio Rico se ameliorează: „Facem pași mici înainte, vedem deja lumina”

You First, agenția care îl impresiariază pe Rico, a postat atunci un mesaj pe social media: „Sergio e pe mâini bune, luptând pentru a-și reveni, în timp ce echipa medicală de la Virgen del Rocio îi oferă cel mai bun ajutor. Trebuie să fim prudenți”.

Pe 19 iunie, prima veste cu adevărat bună. A ieșit din comă. „acem pași mici înainte, vedem deja lumina”, a declarat Alba pentru TeleCinco. „Puțin câte puțin, știam încă de la început că mergem înainte. Dar totul avansează lent, trebuie să avem multă răbdare”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Inter a reușit al doilea transfer al acestei veri » Nerazzurrii vor plăti 27 de milioane de euro plus un jucător la schimb

Osasuna se revoltă și merge la TAS, după ce Comisia de Apel a UEFA a păstrat decizia excluderii din Europa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează