INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FCSB

Sergiu Radu dă verdictul: „Olăroiu e cel mai bun antrenor din această generație” » Ce spune despre Șumudică

Articol de GSP - Publicat joi, 24 ianuarie 2019 16:35

Sergiu Radu a strâns peste 150 de meciuri în Bundesliga la echipe precum Wolfsburg și Stuttgart și îl declară pe Cosmin Olăroiu cel mai bun antrenor din actuala generație.

„Aş putea spune că Olăroiu este cel mai bun antrenor din această generaţie. Lăsând la o parte generaţia mai veche. Cosmin Olăroiu, Dan Petrescu, Reghechampf”, a spus Radu, la TV Telekom Sport.

Sergiu Radu a vorbit și despre Marius Șumudică, fostul său coechipier de la Rapid din perioada 1998-2001.

„Şumi a demonstrat şi el că are capacitatea aceasta de a pune pe roate echipele. Practic, ca antrenor, rezultatul te ţine în viaţă. Şi Şumi reuşeşte să aibă rezultate. Poate e puţin atipic ca şi antrenor, dar sunt diferite drumuri prin care poţi să faci performanţă.

El a ales un drum spre deosebire de Reghe, de Miriuţă sau Oli care au acestă disciplină, Şumi dă mai multă libertate jucătorilor, are o altă relaţie cu jucătorii, le dă mai multă încredere. Îi place încă să creeze conflicte. Îi plăcea să mai înţepe din când în când câte un coleg, câte un jucător, un antrenor, adversar. Era o plăcere să îl vezi pe Şumi pe teren ce discuţii avea cu adversarii. Mureai de râs”, a mai spus Sergiu Radu.

Vezi și:

GSP LIVE / VIDEO Pancu a vorbit despre una dintre cele mai mari escapade din carieră: „Mă pupam cu Makelele în club de zici că ne știam de 20 de ani”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
838709846256687
Florin Caranfilov  •  24 Ianuarie 2019, 19:49

Poate în zona golfului că în Europa nu a auzit nimeni de el,la arabi se fac bani nu performanță..........daca ar fi valoroși ar sări pe ei europenii,ai auzit așa ceva?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează