INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Borna impresionantă atinsă de Romelu Lukaku » L-a egalat pe Ronaldo!

Lukaku are cele mai multe
Lukaku are cele mai multe "duble" marcate acasă în acest sezon din elita Europei FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 15 februarie 2021 16:36 / Actualizat luni, 15 februarie 2021 16:47

300 de goluri în carieră! Romelu Lukaku (27 de ani) a reușit o „doppietta” și un assist în meciul Inter - Lazio 3-1.

Inter n-a mai dat cu piciorul șansei de prelua conducerea Seriei A după ce Milan s-a împiedicat la Spezia. Din mai 2010, anul istoricei triple, n-a mai fost lider solitar în retur. Acum așteaptă Il Derby della Madonnina, de duminică, având un punct peste Diavolul rossonero. 

Încă o dată și-a etalat clasa „Big Rom", așa cum l-au poreclit italienii pe colosul belgian de 93 kg. Atacantul a profitat din plin de absența de ultimă oră a lui Ștefan Radu și l-a jucat pe degete pe Hoedt. De două ori a lovit și l-a servit pe tavă pe Lautaro Martinez, la ultimul gol al victoriei cu Lazio (3-1). A opta consecutivă în campionat pe teren propriu, serie egală celei din 2017 cu Pioli pe bancă.

Romelu Lukaku l-a egalat pe Cristiano Ronaldo în Serie A

„Am auzit lucruri stranii despre Romelu, dar pur și simplu există momente în care apar scăderi de formă. Acum Lukaku a redevenit ceea ce e cu adevărat, decisiv, a jucat foarte bine. De mult timp vânam primul loc și mă bucur că abordăm derbyul din această postură", declară mulțumit Antonio Conte. 

Belgianul aruncat de Man. United l-a ajuns pe Cristiano drept capocannoniere, cu 16 reușite. Ultimele șapte din campionat, pe „Meazza", și doar de patru ori a înscris „afară"!

Golurile lui Romelu Lukaku

ECHIPĂGOLURI
Everton87
Belgia57
Inter56
Manchester United42
Anderlecht41
West Bromwich17

10 penalty-uria transformat Lukaku din 10. Are cele mai multe în ultimele două sezoane dintre jucătorii cu 100% în Top 5 campionate Europa

Inter 3-1 Lazio | Rezumat VIDEO

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Klopp e primul pe lista posibililor demiși! Antrenorul lui Liverpool, în pericol după ultimele rezultate

Răzvan Lucescu, 63 de zile de furtună! Cum a ajuns „Eroul Triplei” să fie demis de la Al Hilal

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează