INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Răsturnare de situație în Serie A » Informații de ultimă oră în cazul Juventus - Napoli

Încă nu s-a luat o decizie în privința meciului Juventus - Napoli, care nu s-a mai jucat din cauza faptului că napoletanii nu au făcut deplasarea la Torino.
Încă nu s-a luat o decizie în privința meciului Juventus - Napoli, care nu s-a mai jucat din cauza faptului că napoletanii nu au făcut deplasarea la Torino.

Articol de - Publicat marti, 06 octombrie 2020 20:09 / Actualizat marti, 06 octombrie 2020 20:56

Judecătorul sportiv nu a omologat victoria campioanei din Italia la „masa verde”, după ce Juventus - Napoli nu s-a mai disputat. Decizia a fost amânată, cel mai probabil pentru săptămâna viitoare. 

  • Autoritățile sanitare i-au interzis lui Napoli să plece din oraș după cele două cazuri de COVID-19 de la echipa lui Gattuso;
  • Liga nu a amânat meciul, în ciuda cererii napoletanilor, iar campioana en-titre din Peninsulă s-a prezentat la stadion. 

S-a cerut o anchetă mai amplă, iar din primele informații Napoli ar scăpa cu rejucarea partidei, însă va fi depunctată pentru încălcarea protocolului sanitar!

Napoli nu a făcut deplasarea la Torino pentru meciul cu Juventus

Napoli nu a plecat către Torino, fiind oprită de autorităție sanitare locale, din cauza riscului transmiterii virusului și a obligativității intrării 14 zile în carantină. Asta după ce s-au depistat doi infectați, Zielinski și Elmas, probabil contacți cu genovezii în meciul disputat în urmă cu o săptămână și jumătate.

Și jucătorii lui Pirlo au intrat sâmbătă după-amiază în izolare, la J Hotel, după ce doi componenți ai staff-ului tehnic (colaboratori externi) au avut rezultate pozitive la testele COVID-19. 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Surpriză: cine e noul număr 9 de la Barcelona » Suporterii protestează: „Cum să faci așa ceva?!”

Emoții pentru CFR Cluj! ȚSKA Sofia, adversara din Europa League, s-a întărit cu doi fotbaliști din Anglia în ultima zi de mercato

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
alin_andrei
alin_andrei  •  07 Octombrie 2020, 09:05

99% din jucatorii care au fost depistati cu Covid au fost asimptomatici...au trecut prin izolare ca prin brânză!!!! Au stat in izolare doar pt ca li s-a spus ca AU...nu ca ar fi simțit ceva!!! Exemplu si in Romania,o gramada de fotbaliști si persoane publice au avut Covid...dar niciunul nu a avut de fapt probleme!!! S-au vrut a fi exemple la nivel național si mondial pt a tine restul populatiei in "priza",in stare de alertă!!! E mai usor sa controlezi masele cd ai exemple la nivel inalt! Nu spun ca nu exista Covid...spun doar ca de 10 luni nu mai exista raceala sau gripă normală...asta ar tbi dat de gandit!!! Interesele sunt mari si in alta parte!

pescar_amator
pescar_amator  •  06 Octombrie 2020, 22:00

Sa vina la nea gigi sa se testeze

Vezi toate comentariile (2)
Comentează