INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Trădează Cavani? Dorit de rivala lui Napoli: „Un cadou incredibil”

Edinson Cavani / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Edinson Cavani / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 24 mai 2022 17:18 / Actualizat marti, 24 mai 2022 18:08

Salernitana a evitat in-extremis retrogradarea în Serie B, iar oficialii au planuri îndrăznețe după ce și-au îndeplinit obiectivul. Aceștia visează să obțină serviciile lui Edinson Cavani, 35 de ani, uruguayanul care abia ce s-a despărțit de Manchester United.

Danilo Iervolino, președintele formației la care Radu Drăgușin a fost împrumutat în această stagiune, le-a spus jurnaliștilor italieni superlovitura pe care o pune la cale.

Mi-ar plăcea să-l aducem pe Cavani gratis, ar fi un cadou incredibil pentru oraș, din moment ce echipa rămâne în Serie A”, a declarat președintele celor de la Salernitana, potrivit Football Italia

Alege Cavani rivala lui Napoli?

În urmă cu mai bine de un deceniu, Edinson Cavani a evoluat timp de 3 sezoane la Napoli, o perioadă de mare succes pentru sud-american, în care a înscris 104 goluri în 138 de partide în toate competițiile. Napolitanii, precum și Salernitana, provin din aceeași regiune din sudul Italiei, Campania, astfel că un transfer al lui Cavani la Salernitana ar putea fi perceput ca o mare trădare de fanii lui Napoli. 

Prioritatea uruguayanului ar fi însă campionatul Spaniei, unde ar fi dorit de Real Sociedad.

Edinson Cavani, despărțire cu scandal de Manchester United

Despărțirea dintre Cavani și Manchester United a fost una cu scântei. Atacantul uruguayan le-a arătat degetul mijlociu unor fani, după înfrângerea cu Crystal Palace, 0-1, din ultima etapă a sezonului de Premier League.

Cavani a jucat, duminică, ultimul său meci la Manchester United. Atacantul sud-american a fost integralist în deplasarea de la Crystal Palace, meci pierdut de „diavolii roșii” la limită, 0-1.

Iritat, cu o mină gravă, Cavani a arătat de două ori degetul mijlociu către grupul fanilor, înainte de a urca în autocar. Între semnele obscene a îndreptat degetul arătător spre cineva, semn că un anume individ era ținta gestului.

Cavani a ajuns la echipa din Manchester în toamna lui 2020, după 7 ani petrecuți la PSG. Edinson a înscris 19 goluri în 59 de meciuri pentru United, doar două dintre acestea în sezonul proaspăt încheiat.

VIDEO Momente de colecție din cariera lui Edinson Cavani

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Se precipită lucrurile: Chelsea se apropie de excluderea din Premier! Tranzacția a ajuns să depindă de... Portugalia

VIDEO Bild nu l-a uitat pe Marcel Răducanu: „Maradona din Balcani!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează