INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Despărțire cu scandal! Cavani le-a arătat degetul mijlociu fanilor după ultimul său meci pentru Manchester United

Edinson Cavani arată degetul mijlociu către fani
Edinson Cavani arată degetul mijlociu către fani

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2022 14:38 / Actualizat luni, 23 mai 2022 14:58

Edinson Cavani (35 de ani) se desparte de Manchester United. Atacantul uruguayan le-a a arătat degetul mijlociu unor fani, după înfrângerea cu Crystal Palace, 0-1, din ultima etapă a sezonului de Premier League.

Edinson Cavani a jucat, duminică, ultimul său meci la Manchester United. Atacantul sud-american a fost integralist în deplasarea de la Crystal Palace, meci pierdut de „diavolii roșii” la limită, 0-1.

După meci, în drumul spre autocarul echipei, Cavani a fost apostrofat de suporterii aflați în parcarea stadionului. Nu e clar dacă erau fani ai lui United sau ai lui Crystal Palace. 

„A îngenuncheat aproape o țară întreagă și cel mai mare club al lumii” » Fostul campion mondial francez comentează decizia lui Kylian Mbappe
FRANȚA
„A îngenuncheat aproape o țară întreagă și cel mai mare club al lumii” » Fostul campion mondial francez comentează decizia lui Kylian Mbappe

Edinson Cavani a arătat degetul mijlociu, după ultimul său meci la Manchester United

Iritat, cu o mină gravă, Cavani a arătat de două ori degetul mijlociu către grupul fanilor, înainte de a urca în autocar. Între semnele obscene a îndreptat degetul arătător spre cineva, semn că un anume individ era ținta gestului. 

Înaintea meciului, antrenorul Ralf Rangnick anunțase că partida cu Palace este ultima a lui Cavani la United.

Cavani a ajuns la echipa din Manchester în toamna lui 2020, după 7 ani petrecuți la PSG. Edinson a înscris 19 goluri în 59 de meciuri pentru United, doar două dintre acestea în sezonul proaspăt încheiat.

Cel mai probabil, Cavani va semna cu o echipă din La Liga sau una din America de Sud. Prioritatea lui este campionatul Spaniei, unde ar fi dorit de Real Sociedad.

6este locul ocupat de Manchester United la finalul sezonului. Ronaldo & compania vor juca în Europa League anul viitor

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Pep Guardiola, autoironic după ce Manchester City a întors scorul cu Aston Villa: „I-am sunat pe cei de la Real Madrid”

E și titlul lui Ciprian Tătărușanu! Rezerva lui Maignan a avut o paradă de 3 puncte în derbyul cu Inter Milano

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
balotelli
balotelli  •  24 Mai 2022, 08:52

Știe cineva cum a ajuns degetul mijlociu să fie considerat semn obscen? Care e povestea lui? De ce e mereu în mijlocul controverselor?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează