INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

Sevilla e favorită să îl aducă pe Ianis Hagi » Andaluzii l-au vândut pe Sarabia la PSG

Sarabia în duel cu Arthur FOTO: Guliver/GettyImages
Sarabia în duel cu Arthur FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iulie 2019 18:39

Sevilla l-a vândut pe Pablo Sarabia (27 de ani) la PSG în schimbul sumei de 18 milioane de euro. Ianis Hagi (20 de ani) e anunțat drept înlocuitorul mijlocașului ofensiv spaniol.

În aceeași zi în care publicația Estadio Deportivo scria că Sevilla e în pole-position pentru a-l transfera pe Ianis Hagi, posibilul concurent pe post a fost cedat la PSG. Suma de transfer a fost una care a surprins. Deși cota de piața a lui Sarabia este de 40 de milioane de euro, campioana Franței a plătit doar 18 milioane.

52 de meciuria jucat Sarabia sezonul trecut pentru Sevilla. A marcat 23 de goluri și a oferit 17 pase decisive

Totul se leagă

Astăzi, într-un interviu acordat celor de la TV Telekom Sport, Ianis recunoștea că marea lui dorință este să evolueze în prima ligă din Spania: „Nu neapărat toamna asta, dar un vis al meu de mic era să joc acolo. Îmi doresc, la fel ca orice alt jucător român, să ajung în primele cinci campionate din lume şi să mă menţin acolo”.

Ieri, Gică Popescu, președintele Viitorului și omul desemnat să poarte negocierile pentru transferul lui Ianis, declara că au rămas pe listă trei echipe, unele de nivel intermediar, unde „decarul” naționalei de tineret se poate impune ca titular.

Mai mult, „Baciul” o enumera pe Sevilla în categoria formațiilor ideale: „Am accepta o variantă ca Ianis să fie cumpărat de o echipă mare, de grad zero, și apoi să fie împrumutat la o echipă bună, de nivelul PSV, Sevilla, Lyon, astfel de echipe”.

CITEȘTE ȘI:

Ar avea loc Ianis Hagi la Barcelona? » Verdictul expertului în fotbalul spaniol: „Nu e un luptător”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  03 Iulie 2019, 09:43

Va dati seama ce ineptii debitati? Cum puteti sa-l comparati pe Ianis cu Sarabia, jucator cheie in atacul Seviliei? Cum credeti ca aia vand un jucator titular cu 18 milioane ca sa-l cumpere pe roman cu 10? Eventual mai pun zece milioane si iau unul cu 28. Va plac speculatiile, minciunile pe surse si tot felul de zvonuri inventate doar, doar, musca careva la prostiile pe care le scrieti. Daca s-ar realiza acest transfer, lucru de care ma indoiesc, in niciun caz nu l-ar pune titular cel putin un campionat si abia apoi vad daca se integreaza si face fata la prima echipa.

131624217670160
Geani Muraru  •  03 Iulie 2019, 09:09

*** *** pe site-ul oficial nu apare nimic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

demolarii
demolarii  •  03 Iulie 2019, 08:51

Vreau sa atrag atentia asupra carierei lui Jordy Cruyf, care, destul de talentat pentru a beneficia de oportunitati la echipe mari, a avut o cariera modesta in comparatie cu a tatalui sau, neavand aceasi "foame" de performante ca si Johan Cruyf.....la fel si Edi Iordanescu......

Vezi toate comentariile (31)
Comentează