INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCHIMBARE DE ANTRENOR

Sevilla l-a dat afară de Jimenez

Articol de - Publicat miercuri, 24 martie 2010 00:00

Inevitabilul s-a produs la FC Sevilla. Remiza de aseară de pe teren propriu cu "lanterna" Xerez i-a semnat sentinţa lui Manolo Jimenez. Antrenorul formaţiei andaluze a fost demis de golul lui Leandro Gloda din minutul 92, ce a anulat avantajul asigurat de penaltyuil transformat cu o jumătate de oră mai devreme de Kanoute.


Jimenez, promovat de la echipa B pe 27 octombrie 2007, primise ultimatum după seria neagră fără victorie de meciuri din martie, care a culminat cu eşecul cu ŢSKA Moscova (1-2), tot de acasă, şi eliminarea din "optimile" Champions League. Primele nume vehiculate pentru succesiunea lui Jimenez sînt Luis Aragones şi Michael Laudrup. După 28 de meciuri jucate, Sevilla e pe locul 5, la un punct în spatele lui Mallorca.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează