INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Sfidează realitatea! Suma extraterestă cheltuită de Barcelona pe salarii în acest sezon! Catalanii sunt UNICI la nivel mondial, indiferent de sport

FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 18:51

Sumele cheltuite de echipele mari în fotbalul de azi sfidează orice închipuire. O demonstrează analiza amplă preluată de site-ul kickoff.com despre nivelul salarial la care a ajuns Barcelona în acest sezon.

Campioana en-titre din La Liga a devenit prima echipă din lume, indiferent de sport, care își plătește un jucător, în medie, cu un salariu de 11,7 milioane de euro. Recordul este deținut de starul Leo Messi, care e remunerat anual, conform noului contract, cu 56 de milioane de euro!

226.000 €este media săptămânală a salariilor oferite la Barcelona pentru fiecare jucător

Nivelul uluitor la care au ajuns salariile de pe Camp Nou se datorează și ultimelor achiziții importante. Coutinho, Arthur, Malcom sau Arturo Vidal încasează la Barcelona salarii exorbitante.

În acest top, Barcelona e urmată de rivala Real Madrid, în timp ce podiumul e completat de echipa din NBA Okhlahoma City Thunder. În TOP 10 se mai regăsesc doar două echipe de fotbal, Juventus și Manchester United, care se situează pe locurile 9, respectiv 10.

TOP 12

Vezi și: Verdict crunt pentru Barcelona: ruptură a ligamentului încrușisat » Doi jucători cu accidentări grave după egalul cu Atletico

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează