INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DESPĂRȚIRE

Presa din Spania a aflat de ce ține Shakira neapărat să plece din Barcelona » Decizia nu are legătură cu Pique

Gerard Pique și Shakira // FOTO: Imago +11   FOTO
Gerard Pique și Shakira // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2022 09:44 / Actualizat vineri, 01 iulie 2022 10:26

Shakira (45 de ani) e tot mai decisă să plece din Barcelona, după ce a oficializat despărțirea de Gerard Pique (35). 

După o relație de 11 ani, Pique și Shakira s-au despărțit, iar artista din Columbia este determinată să plece din Spania. 

NU a fost infidelitate! Motivul șocant pentru care s-ar fi despărțit Shakira și Pique: „Ea a refuzat direct”
RELAȚIE
NU a fost infidelitate! Motivul șocant pentru care s-ar fi despărțit Shakira și Pique: „Ea a refuzat direct”

De ce vrea Shakira să plece din Spania după despărțirea de Pique 

Marca scrie că vedeta este mei decisă ca oricând să se mute la Miami, acolo unde deține o vilă luxoasă în valoare de 16 milioane de euro, aflată chiar pe plajă. Motivul? Potrivit presei din Spania, Shakira nu are prieteni în Barcelona, deși a locuit mai mulți ani în capitala Catalunyei. Astfel, aceasta vrea să plece împreună cu cei doi copii, Sasha (7 ani) și Milan (9), în Miami. 

Totuși, Pique se opune și nu vrea să stea departe de băieții săi. Marca anunță că fundașul Barcelonei și-a pus avocații să blocheze plecarea Shakirei și a celor doi copii în Miami fără acordul său. 

+7 FOTO

Cum era poreclită Shakira de prietenii lui Pique: „Toți o știau așa” 

Citată de Marca, jurnalista Lorena Vasquez a dezvăluit mai multe informații despre relația dintre Gerard Pique și Shakira. 

„Toți cei din anturajul lui Pique o știau pe Shakira drept «La Patrona» (n.r- Patroana) pentru că nu avea o atitudine plăcută față de prietenii fotbalistului. 

Nu s-a împrietenii cu amicii de-o viață a lui Pique, nici cu celelalte soții alte jucătorilor Barcelonei. Asta a fost o problemă pentru cuplu încă de la început. 

Shakira a arătat de multe ori că nu se simte bine în Barcelona, unde nu are foarte mulți prieteni. Cea mai bună prietenă a ei era mama lui Pique, cu care acum nu mai are o relație bună. Vrea să evite presa și crede că cea mai bună modalitate este să se mute la Miami. Nu mai are nicio legătură cu Barcelona”, notează spaniolii. 

Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
+45 FOTO

Shakira are o vilă de lux în Miami 

Conacul deținut de Shakira este construit în 1951 deține 6 dormitoare, 7 băi, o sală de fitness, sală de conferințe, sală de biliard, garaj, terasă, piscină cu spa, bar și ieșire la ocean și a fost cumpărat de Shakira acum 21 de ani pentru 3 milioane de dolari.  

Cântăreața chiar a încercat să vândă de mai multe ori vila în ultimii ani, dar fără reușită. La un moment dat, chiar a închiriat-o cu 45.000 de dolari pe lună.

 Citește și:

Pique, petreceri cu cortine roșii și telefoane aruncate la intrare: „Lucrurile au luat-o razna după despărțirea de Shakira”. Suma imensă cheltuită pe noapte

Pique ar fi petrecut într-o cameră de hotel cu două „ispite” de la „Insula Tentațiilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează