INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SHEFFIELD UNITED - NEWCASTLE

8-0 ULUITOR în Premier League! Aproape de recordul all-time al competiției

Newcastle United a reușit scorul etapei cu numărul 6 din Premier League. Trupa pregătită de Eddie Howe (45 de ani) s-a impus cu 8-0 pe terenul celor de la Sheffield United.
Newcastle United a reușit scorul etapei cu numărul 6 din Premier League. Trupa pregătită de Eddie Howe (45 de ani) s-a impus cu 8-0 pe terenul celor de la Sheffield United.

Articol de - Publicat duminica, 24 septembrie 2023 20:04 / Actualizat duminica, 24 septembrie 2023 22:25

Newcastle United a reușit scorul etapei cu numărul 6 din Premier League. Trupa pregătită de Eddie Howe (45 de ani) a pulverizat-o pe Sheffield United în deplasare, scor 8-0!

Festival de goluri în această seară pe Bramall Lane. Sheffield United, formație pregătită de Paul Heckingbottom (46 de ani), a fost pur și simplu distrusă pe teren propriu de Newcastle United, scor 0-8. 

Ioan Becali l-a sunat pe Mourinho: „Voiam să vorbesc cu «capo»” » A comentat momentul spumos de la Tiraspol, când antrenorul îi pronunță numele
INEDIT
Ioan Becali l-a sunat pe Mourinho: „Voiam să vorbesc cu «capo»” » A comentat momentul spumos de la Tiraspol, când antrenorul îi pronunță numele

Sheffield United, umilită pe teren propriu de Newcastle, în Premier League 

Primul gol al meciului a fost marcat de Sean Longstaff, în minutul 21. Mijlocașul „coțofenelor” l-a învins pe Foderingham cu un șut puternic, în vinclu, din interiorul careului. 

Până la pauză, Newcastle United avea să mai puncteze de două ori. Mai întâi, Dan Burn a reluat cu capul în plasă o centrare a lui Kieran Trippier, pentru ca 4 minute mai târziu Sven Botman să finalizeze și el cu capul o centrare din corner a lui Trippier. 

Newcastle United nu a luat piciorul de pe pedala de accelerație nici la ieșirea de la cabine.  Callum Wilson a dus scorul la 4-0 în minutul 56, când a finalizat din 5 metri o centrare a aceluiași Kieran Trippier, iar Anthony Gordon a punctat și el 5 minute mai târziu, cu un șut plasat, la colțul lung. 

Au mai marcat Miguel Almiron în minutul 68, la capătul unei combinații superbe cu Bruno Guimaraes. Mijlocașul brazilian a înscris și el în minutul 73, când a profitat de o greșeală a defensivei „săbiilor” și a finalizat. 

Scorul final a fost stabilit de Alexander Isak, în minutul 87. Atacantul suedez venit de la Real Sociedad a primit o minge la 11 metri, a driblat scurt un adversar și a trimis balonul în colțul lung al porții. 

Este a doua victorie consecutivă a lui Newcastle United în Premier League, după ce în runda a 5-a au trecut de Brentford, 1-0. „Coțofenele” sunt pe 8 în Premier League, cu 9 puncte, la egalitate cu Manchester United, dar cu un golaveraj superior. 

9-0, cea mai mare diferență de scor din istoria Premier League 

Alte diferențe de 8 goluri au fost între Manchester City și Watford, 8-0, în 2019, dar și Tottenham - Wigan 9-1, în 2009. 

Cea mai mare diferență de scor din Premier League a fost de 0-9. A fost înregistrată de 4 ori: 

  • Manchester United - Ipswich 9-0, în 1995
  • Southampton - Leicester City 0-9, în 2019
  • Manchester United - Southampton 9-0, în 2021
  • Liverpool - Bournemouth 9-0, în 2022

Cu 8 goluri pe terenul lui Sheffield, Newcastle o egalează pe City 

Newcastle a marcat 16 goluri în Premier League, la egalitate cu Manchester City. De cel mai multe ori a punctat Brighton, 18 reușite.

Sheffield United e ultima, cu numai un punct câștigat, la egalitate cu Burnley și Luton, dar cu un golaveraj inferior, -11. În ciuda eșecului drastic suferit cu Newcastle, este prima dată în această stagiune când Sheffield United pierde la mai mult de un gol diferență. 

A mai cedat în fața lui Crystal Palace, 0-1, Nottingham Forest, 1-2, Manchester City, 1-2, și Tottenham, 1-2. 

Clasamentul la zi din Premier League

Citește și: 

Liverpool - West Ham 3-1 » „Cormoranii” continuă parcursul bun din Premier League, dar rămân în spatele lui Manchester City

Derby nebun în Londra: Arsenal, de două ori în avantaj. Fantastică reacția duetului MaddiSon!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
DMA87
DMA87  •  24 Septembrie 2023, 22:41

Un fleac. I-au ciuruit!

brujo
brujo  •  24 Septembrie 2023, 21:53

27 august 2022. Liverpool - Bournemouth. 9-0. You're welcome.

cornel05
cornel05  •  24 Septembrie 2023, 21:02

0-8 miroase a trucare la pariuri,omori toate pariurile la nr goluri

Vezi toate comentariile (6)
Comentează