INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

FOTO La nemți se poate! Arbitrul a ieșit public și a recunoscut greșeala care poate decide titlul în Bundesliga: „N-am putut dormi, m-am zvârcolit toată noaptea”

Arbitrul neamț Sascha Stegemann a recunoscut că ar fi trebuit să acorde un penalty pentru Borussia Dortmund în remiza de vineri, scor 1-1 pe terenul lui Bochum. +6   FOTO
Arbitrul neamț Sascha Stegemann a recunoscut că ar fi trebuit să acorde un penalty pentru Borussia Dortmund în remiza de vineri, scor 1-1 pe terenul lui Bochum.

Articol de - Publicat sambata, 29 aprilie 2023 21:52 / Actualizat sambata, 29 aprilie 2023 23:03

Arbitrul neamț Sascha Stegemann a recunoscut că ar fi trebuit să acorde un penalty pentru Borussia Dortmund în remiza de vineri, scor 1-1 pe terenul lui Bochum.

În minutul 65, când tabela arăta deja 1-1, Danilo Soares l-a faultat evident în propriul careu pe Karim Adeyemi. „Centralul” Sascha Stegemann n-a dictat fault și nici nu a permis intervenția din camera VAR, fiind sigur pe decizia lui.

La nemți se poate! Arbitrul a ieșit public și a recunoscut greșeala care poate decide titlul în Bundesliga: „N-am putut dormi, m-am zvârcolit toată noaptea”
Danilo Soares l-a faultat evident în propriul careu pe Karim Adeyemi

Stegemann și-a recunoscut greșeala din Bochum - Dortmund

„Când lucrurile merg în această direcție ajungi acasă și iei vina cu tine. Ajungi în pat și îți pui întrebări, nu poți dormi, te uiți pe tavan, te zvârcolești.

Dacă aș fi avut vreun dubiu asupra deciziei, VAR-ul ar fi fost o opțiune. Privind retrospectiv, trebuie să recunosc că aș fi acordat fericit penalty-ul dacă aș fi revăzut faza. Înainte de a fi arbitru sau fotbalist, sunt om.

Borussia Dortmund are șansa de a câștiga titlul după mulți ani. Când lucrurile se întâmplă ca ieri și nu primești un penalty... e de înțeles reacția lor”, a spus Sascha Stegemann, potrivit Spiegel.

Dortmund și Bayern, luptă palpitantă în Bundesliga 

Dortmund rămâne lider provizoriu, cel puțin până duminică, atunci când Bayern primește vizita celor de la Hertha. Borussia are 61 de puncte, bavarezii au 59 și un meci mai puțin.

Programul ultimelor 5 etape pentru Dortmund și Bayern

Borussia Dortmund

  • Bochum - Dortmund 1-1
  • Dortmund - Wolfsburg
  • Dortmund - Borussia Monchengladbach
  • Augsburg - Dortmund
  • Dortmund - Mainz

Bayern

  • Bayern - Hertha
  • Werder Bremen - Bayern
  • Bayern - Schalke
  • Bayern - Leipzig
  • Koln - Bayern

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

FOTO 6 goluri în Real Madrid - Almeria » Hattrick Benzema

FOTO Fosta adversară a FCSB-ului din Conference League, implicată într-un meci dramatic » În minutul 35 se marcaseră deja cinci goluri!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
Karma
Karma  •  30 Aprilie 2023, 10:13

La nemti se poate ...pentru ca ala a gresit :))) La noi nu e cazul...albitrii fluiera exact ce trebuie :))) Cum vine directia de la CCA ...asa albitreaza si fluierasii :)))) Ati vazut ce a spus Vasaras...singura greseala de arbitraj , in ultimele 4-5 luni, a fost cartonasul rosu neacordat lui Edjouma la intrarea asupra lui Armas ...in rest...totul "fara greseala" :)))))))

contrabas3
contrabas3  •  30 Aprilie 2023, 09:56
Postat de cpt.ahab pe 30 Aprilie 2023, 08:40

După ce ai avut grijă ca Bayern să redevină mare favorită la câștigarea titlului( de parcă n-ar fi avut destule!) părerile tale de rău sunt inutile.

Sunt curios prin cine sau cum i-au mulțumit arbitrului cei doi corifei, Oliver Khan și Salihamidzic. Am făcut un screenshot pe iPad de pe ESPN+ cu fețele celor doi din timpul umilinței cu Mainz de săptămâna trecută. Arătau de parcă Bayern ar fi retrogradat. Lol!

fibra
fibra  •  30 Aprilie 2023, 09:23

Arbitrul este nascut la Niederkassel-landul Renania de Nord -Westfalia exact unde este si Dortmund si Bochum. Ori este fan Bochum sau Bayern, ori este slab pregatit.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează