INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

De ce se teme Silviu Lung în Turcia: „Sănătatea e pe primul loc! Se va lua decizia corectă”

Articol de - Publicat luni, 18 mai 2020 12:39

Silviu Lung jr,portarul lui Kayserispor, susține că nu s-ar începe camponatul în Turcia pe 13-14 iunie: „Există deja cazuri pozitive la mai multe echipe. Sănătatea e primul plan și federația va lua decizia corectă”.

Planurile turcilor de reluare a fotbalului pe 12 iunie sunt puse în pericol de „explozia" pozitivilor după primele teste anti-COVID-19. Silviu Lung jr se teme că restartul Süper Lig s-ar amâna. „Am auzit că federația ia în calcul această variantă. De vină sunt cazurile apărute la mai multe echipe. Sănătatea e mereu pe primul plan și federația va lua decizia corectă", anunță portarul lui Kayseri.

„Sper să nu retrogradăm"

Colegul său român de la ultima clasată din Turcia, Cristi Săpunaru, rămâne optimist. „Viața merge mai departe. Avem grijă de noi și trebuie să ne facem meseria. Am trecut o perioadă grea de opt săptămâni în izolare și vrem să terminăm sezonul, sănătoși și pierzând cât mai puține puncte. Sper ca și norocul să fie de partea noastră și să nu retrogradăm", a declarat în cotidianul turc Fanatik Cristian Săpunaru, care a marcat un gol în cele șase meciuri disputate ca integralist din returul campionatului. 

8 cazuri pozitiveau fost depistate săptămâna trecută la Beșiktaș, între care vedeta Burak Yilmaz și președintele clubului. Ankaragücü, Erzurum și Galatasaray au sau au mai avut jucători infectați

„Dacă mă anunță în a 14-a zi că nu se mai joacă, mă arunc de la etajul 10! Nu am grilaj aici, mă urc pe calorifer. Sper totuși să mă opresc pe la primele etaje, în copaci" 
Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

VIDEO Match preview Wolfsburg - Borussia. Dortmund nu renunță la titlu

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Giorgio Chiellini despre cât fumează Maurizio Sarri: „Trebuie să ai echipamentul pe tine când intri la el în birou”

Degringoladă în Serie A! Cluburile amână antrenamentele de grup și protestează » Care sunt cerințele

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează