INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Simeone a anunțat unde va antrena din vară » Ce l-a determinat să ia această decizie

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 22 mai 2017 10:28

Diego Simeone a declarat că va rămâne și în sezonul următor la Atletico Madrid.

Argentianul a făcut anunțul în cadrul conferinței de presă de după victoria echipei sale pe teren propriu, scor 3-1 în fața lui Athletic Bilbao, punând astfel capăt speculațiilor potrivit cărora ar urmă să devină antrenorul lui Inter Milano.

"Jurnaliștii m-am întrebat în continuu dacă voi rămâne aici. Da! Voi rămâne pentru că acest club are un viitor. Un viitor din care facem parte toți. Le mulțumesc tuturor celor care și-au adus contribuția, de la fotbaliști, la antrenori sau directori. Toți au ajutat la consolidarea acestui club.

5 trofeea câștigat Simeone pe banca lui Atletico Madrid: titlul, Cupa Regelui, Supercupa Spaniei, Europa League și Supercupa Europei

Pentru fani, sentimentul față de această echipă este foarte profund. Deși celelalte echipe au mai mulți bani sau mai multe trofee decât noi, ele nu vor putea niciodată să aibă ce avem noi la Atletico. Am terminat acum sezonul, însă luni mă voi întâlni cu cei din conducere pentru a discuta despre planurile de viitor" a spus Simeone.

Tehnicianul o antrenează pe Atletico Madrid din decembrie 2011 și mai are contract până în iulie 2018. Cu el pe bancă, madrilenii au ajuns în acest sezon până în semifinalele Ligii Campionilor fiind eliminați de Real Madrid cu scorul general de 4-2 și s-au clasat pe locul 3 în La Liga, care îi califică direct în grupele Ligii Campionilor.

surse: marca.com, goal.com, espnfc.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
364058783974964
Eyrius Eyris  •  23 Mai 2017, 01:02
Postat de dinamo_fan pe 22 Mai 2017, 12:17

Poate castiga UCL la anul. merita si Simeone si Atletico acest trofeu.

Desi imi doresc din tot sufletul ca Atletico sa castige in sfarsit Liga, lucrul acesta nu o sa se intample daca o vor intalni iar pe Real Madrid care i-a eliminat pe cei de la Atletico de 3 ori in ultimii 3 ani in Liga Campionilor.

364058783974964
Eyrius Eyris  •  23 Mai 2017, 00:58

Diego Simeone merita tot respectul pentru ce a realizat la Atletico. Titlul castigat in 2014 Europa League si Supercupa Europei cucerite in 2012 Si mai ales pentru cele doua finale de Liga Campionilor din 2014 si 2016.

fancraiova
fancraiova  •  22 Mai 2017, 15:23

Consider çà era mai bine sa plece dupa 5 ani in care a castigat tot in afara de CL fiecare echipa are un ciclu

Vezi toate comentariile (6)
Comentează