INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPERCUPA SPANIEI

Diego Simeone știe unde s-a făcut diferența în semifinala cu Real Madrid: „Acolo au fost mai buni”

Diego Simeone
Diego Simeone

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2024 10:52 / Actualizat joi, 11 ianuarie 2024 11:28

Real Madrid a învins-o pe Atletico în prima semifinală din Supercupa Spaniei, scor 5-3 după prelungiri, iar Diego Simeone, 53 de ani, a tras concluziile unui eșec dureros.

Atletico a condus cu 3-2 și a fost egalată în minutul 85, iar în prelungiri apărarea lui Simeone s-a prăbușit și a mai încasat 2 goluri.

Radu Drăgușin a fost anunțat oficial ca noul jucător al lui Tottenham: „Enter the Drăgușin”
DRĂGUȘIN, LA TOTTENHAM
Radu Drăgușin a fost anunțat oficial ca noul jucător al lui Tottenham: „Enter the Drăgușin”

Diego Simeone recunoaște superioritatea lui Real Madrid în prelungiri: „Au meritat”

Deși Atletico Madrid a condus de două ori în derby-ul cu Real, formația lui Ancelotti a reușit să obțină calificarea în finala Supercupei Spaniei. Diego Simeone, tehnicianul lui Atletico, a vorbit la finalul partidei despre deznodământul acestui duel și consideră faptul că Real a meritat să câștige în prelungiri.

„În primele 90 de minute am jucat foarte bine, ne-am creat câteva ocazii importante de a marca, dar ulterior au meritat să egaleze, iar în prelungiri au fost mai buni și au meritat victoria. Echipa a făcut un joc grozav, deși mereu sunt lucruri de îmbunătățit.

Prefer să mă gândesc la aspectele pozitive din acest meci. Marcăm foarte mult, dar trebuie să lucrăm mai mult la faza defensivă, acolo unde primim destul de multe goluri”, a precizat Simeone la finalul partidei, conform sport.es.

Urmează încă două derby-uri între cele două echipe. Primul are loc pe 18 ianuarie, în optimile Cupei Spaniei, iar cel de-al doilea se joacă pe 4 februarie, în La Liga.

„Nu există răzbunare în fotbal, vor fi jocuri diferite”, a adăugat tehnicianul lui Atletico. 

„Thriller” cu 8 goluri în Real - Atletico

Atletico a deschis scorul, Hermoso a fost scăpat din marcaj de Rodrygo și a marcat cu capul, după o centrare din corner. Rudiger a egalat la capătul unei faze aproape identice, tot cu capul după o centrare din corner.

Mendy i-a luat pe toți fundașii lui Atletico prin surprindere și a apărut la finalizare, în centru careului. Venit lansat din flancul stâng, a deviat mingea elegant, cu stângul, la colțul lung. Griezmann a ridiculizat doi jucători adverși, pe Rudiger și Modric, a sprintat spre careu și a tras plasat cu piciorul drept, la colțul lung.

Nebunia din Arabia Saudită a continuat. Rudiger și-a dat un autogol caraghios, după o gafă mare a lui Kepa. Portarul spaniol a sărit la o centrare plouată, dar i-a scăpat mingea în cap fundașului central din fața lui și balonul a sărit în plasă.

Final dramatic în Real - Atletico Madrid

Real a egalat din nou, la capătul unei faze dramatice, în care s-a marcat din al patrulea șut. Primul, al lui Vinicius, a fost respins de Oblak. Bellingham a fost pe fază, a interceptat mingea în care și a tras la poartă, execuția fiind blocată de un stoper advers.

Balonul a sărit tot la Jude, care l-a bătut pe Oblak, însă mingea a fost respinsă de un adversar de pe linia porții. Abia la al patrulea șut a venit golul. Carvajal a trimis necruțător în plasă, din prima, și meciul s-a dus în prelungiri. Unde lovitura de grație a venit în ultimele 5 minute, când se părea că vom avea penalty-uri.

Joselu a trimis prost cu capul din centrarea lui Carvajal, însă a avut noroc. Balonul l-a lovit în picior pe Savic și l-a păcălit pe Oblak. Atletico a forțat pe final, cu Oblak doar în careul advers. Așa a venit golul 5 al Realului. Atletico a pierdut balonul, Brahim l-a depășit pe portarul sloven în sprint și a marcat în poarta goală, de la 40 de metri.

Rezumatul VIDEO al semifinalei Supercupei, Real - Atletico Madrid 5-3

Citește și:

Veste zguduitoare din Suedia » Sven-Goran Eriksson are cancer în fază terminală: „Mai am un an de trăit”

„Lumea nu era pregătită pentru ce aveam de spus” » Thierry Henry, despre depresie, obsesia de a fi apreciat și trauma din copilărie care i-a marcat viața

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
UbiMortus1984
UbiMortus1984  •  11 Ianuarie 2024, 13:42

Eh da, sigur meciul acesta s-a jucat pe bune și nu la pariuri...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează